El PSIB-PSOE denuncia que Antoni Costa fa servir l’altaveu del Govern per convocar a la ciutadania a una manifestació convocada pel PP

Cosme Bonet: “No és de rebut que el PP faci servir l’altaveu que li donen les institucions per aconseguir una repercussió per a la seva manifestació que fins ara no han aconseguit”.

En la setmana marcada per la convocatòria de concentracions davant les seus del Partit Socialista a tot l’Estat, les quals han derivat en situacions de violència en alguns casos, el secretari d’Organització del PSIB-PSOE, Cosme Bonet, vol denunciar que el vicepresident del Govern, Antoni Costa, hagi utilitzat l’altaveu del Govern per convocar a la ciutadania a una manifestació del PP.

Per al dirigent socialista, “no és de rebut que el PP faci servir els mitjans del Govern i l’altaveu que li donen les institucions per assolir una repercussió per a la seva manifestació que fins ara no han aconseguit”.

Per això, Bonet ha remarcat que “el vicepresident no sap on està, i un cop més hem de lamentar que el PP torni a confondre les institucions amb el partit”.

Amb tot, el PSIB-PSOE lamenta que el Govern de tots i totes faci una crida a participar en una manifestació partidista contra la convivència.

Comments are closed