El PSIB-PSOE destaca que la remodelació del Govern suposa “reforçar el projecte socialista per afrontar els nous reptes de la gestió de la pandèmia i les seves conseqüències”

Pilar Costa serà la nova portaveu del Grup Parlamentari Socialista al Parlament de les Illes Balears

El PSIB-PSOE ha expressat el seu suport a la decisió de la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, de remodelar l’Executiu autonòmic.

Cosme Bonet ha valorat molt positivament aquesta remodelació perquè “permet afrontar els nous reptes d’aquesta etapa de la gestió de la pandèmia i les seves conseqüències, marcada per la reconstrucció econòmica i social i en la qual no és casualitat que els fons europeus prenguin el major protagonisme”.

Per a Bonet, “és un fet destacat que siguem el primer Govern autonòmic que s’adapta a la nova etapa de la gestió de la pandèmia i les seves conseqüències econòmiques i socials”, i de fet, “interpretam la incorporació dels tres nous consellers com un reforçament del projecte socialista”.

En aquest sentit, Bonet ha explicat aquest fet argumentant que “dos dels tres consellers que s’incorporen són el secretari general de la Federació Socialista d’Eivissa i la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, per la qual cosa són persones que aporten pes polític i amb les quals es té en compte la pluralitat de la nostra comunitat autònoma, la qual també es veu reforçada amb la incorporació a l’Executiu autonòmic del vicepresident econòmic del Consell de Menorca, Miquel Company”.

En concret, són “tres persones amb gran projecció de futur que tendran un pes cabdal en aquesta nova etapa del Govern progressista”.

La remodelació també implica que hi ha companys i companyes que deixen el Govern de les Illes Balears, però que “s’incorporen a llocs que seran fonamentals per a les Illes Balears”. En concret, Bonet ha confirmat que Pilar Costa serà la nova portaveu del Grup Parlamentari Socialista.

Pel que fa a Isabel Castro, es mantindrà dins l’estructura del Govern de les Illes Balears mentre que Marc Pons serà el nou Director de Gabinet del Ministeri de Transició Ecològica, un fet que Bonet ha destacat especialment perquè suposa recuperar la presència del PSIB-PSOE dins el Govern d’Espanya.

Comments are closed