El PSIB-PSOE es compromet amb PIMEM a crear l’Institut Balear de Finances i pagar els costos de la seguretat social del primer empleat dels autònoms durant el primer any

Francina Armengol: “Assumim el repte de la innovació, amb la Llei de la Ciència tenim assegurat que el 2% del pressupost de la Comunitat vagi destinat a recerca i investigació; així com, continuar treballant per la diversificació i competitivitat empresarial”

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol, ha participat aquest divendres al berenar informatiu organitzat per PIMEM on s’ha compromès a crear l’Institut Balear de Finances, una reivindicació de les petites i mitjanes empreses, que permetrà tenir un fons de capital de risc per “ajudar a finançar les projectes d’emprenedors de les Illes Balears”, ja que, segons ha dit la socialista “ajudarem a les empreses a què puguin començar el seu negoci”.

També, Armengol ha acordat amb PIMEM que el Govern de les Illes Balears assumeixi els costos de la seguretat social del primer empleat dels autònoms durant el primer any, així com el 25 % del cost del segon empleat. “Al programa del PSIB-PSOE tenim aquesta proposta per fer possible i viable la creació de noves empreses”, ha explicat la socialista qui ha afegit que “tenim previst impulsar la formació dels emprenedors, ja que creiem que la formació és absolutament important”.

Armengol ha incidit que “seguirem treballant intensament la pròxima legislatura perquè les empreses de les Illes Balears siguin més competitives i diversificar l’activitat empresarial”. “Tenim una ruta pactada a l’Agenda 2030, una ruta que hem consensuat amb la societat civil de les Illes Balears i que impulsarem a la pròxima legislatura”. “Assumim el repte de la innovació, amb la Llei de la Ciència -aprovada aquesta legislatura- tenim assegurat que el 2% del pressupost de la Comunitat vagi destinant a recerca i investigació”, ha dit.

La socialista ha volgut destacar la feina de PIMEM durant aquesta legislatura “que s’ha caracteritzat pel diàleg social que ens ha permès sortir de situacions difícils”. “PIMEM mai s’ha posat de perfil i ens comprometem a continuar fent feina junts per seguir millorant la vida de la gent sempre des del diàleg social”, ha expressat Armengol a les declaracions posteriors a la reunió amb diversos representants del sector del taxi, la indústria, el comerç, el turisme i la restauració.

Per la seva part, la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, presidenta del Consell de Mallorca, i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, s’ha compromès a continuar impulsat l’Observatori de Turisme Sostenible a Mallorca. Ens permetrà augmentar la innovació des de les polítiques del Consell de Mallorca, sobretot, al sector del turisme que és clau”, ha exposat la socialista.

“Des del Consell de Mallorca ja hem promocionat el sector primari de Mallorca a través de la promoció del producte local, una qüestió cabdal pel sector primari de la nostra illa”, ha subratllat Cladera qui també ha dit que “ens comprometem a donar suport al petit comerç a través del PECMA que garanteix que no es creïn noves grans superfícies comercials a Mallorca”.

Finalment, el Secretari General de l’Agrupació Socialista de Palma, batle de Palma i candidat a la reelecció, Jose Hila, ha destacat “la bona sintonia” entre l’Ajuntament i PIMEM, i s’ha compromès a “continuar impulsant la innovació amb el districte d’innovació del Nou Llevant perquè comenci a generar nous llocs de feina de qualitat i crear noves oportunitats als empresaris”, ha conclòs.

Comments are closed