Armengol: “Poder garantir qualitat de vida i nous drets per als treballadors i treballadores és una de les millors coses que et poden passar en política”

Armengol i Cladera han fet costat a Andreu Isern i la candidatura socialista a l’Ajuntament de Consell en un acte públic amb més de 250 persones

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol, ha ressaltat que “poder garantir qualitat de vida i nous drets per als treballadors i treballadores és una de les millors coses que et poden passar en política”.

La socialista ha fet aquestes declaracions en l’acte de presentació de la candidatura socialista a l’Ajuntament de Consell, que encapçala Andreu Isern, davant més de 250 persones i al qual també ha assistit la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera.

Francina Armengol també ha afirmat que “poder garantir feina i de qualitat és una de les millors coses que et poden passar a política i sense els sindicats això no hauria estat possible perquè ens han donat una lliçó sobre com s’ha de fer feina i per sortir d’aquesta situació que hem viscut de la millor manera”.

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol, s’ha referit en la manera de com els i les socialistes volen seguir governant les Illes Balears la pròxima legislatura i ha dit que “serà fonamental seguir apostant la transició energètica i continuar creant llocs de feina de qualitat a les Balears”.

Armengol també s’ha referit que “cap ciutadà hauria de viure per fer feina i destinar tots els seus diners per pagar la seva hipoteca, per això, la pròxima legislatura la política d’habitatge serà fonamental perquè permetrà una vida més digna per als treballadors i treballadores de les Illes Balears”.

“La cosa va que dia 28 de maig poguem tenir majories progressistes, i poder continuar fent feina per avançar i tirar endavant projectes que ajudin i donin oportunitats a la nostra ciutadania perquè l’alternativa és el blanc i negre que veim a Madrid”, ha afegit la socialista.

 

Andreu Isern, candidat a revalidar la batlia de Consell

Armengol, durant la seva intervenció s’ha referit al candidat socialista a revalidar a la batlia de Consell i ha manifestat que “Andreu Isern té una capacitat d’empatitzar amb la gent, és un  gran polític, dels que sempre t’ensenyen coses i amb capacitat de presentar molts de projectes per al seu poble”.

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol, també ha afegit sobre Isern que “és un batle que està a devora la gent, com haurien de ser tots els batles, i que sap que necessita el seu poble i com ha de continuar transformant el municipi de Consell.

Per la seva banda, la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha elogiat la tasca d’Andreu Isern al capdavant de l’Ajuntament de Consell.

“N’Andreu fa molts d’anys que va posar remei a Consell, i és el millor batle possible per al municipi perquè té projecte i té les millors idees per continuar transformant Consell”, ha destacat.

El batle de Consell i candidat a la reelecció, Andreu Isern, ha reconegut trobar-se “animat i amb les ganes i la il·lusió del primer dia” per continuar al capdavant del consistori.

També ha tengut paraules de reconeixement per a les tretze persones que l’acompanyaran en la candidatura socialista per revalidar la batlia del municipi el pròxim 28 de maig. “Són persones amb molta experiència i la principal garantir per dur endavant tots els projectes nous que tenim preparats per a Consell”, ha dit.

Entre el principals projectes que Isern ha explicat que té per a Consell en la pròxima legislatura, quan revalidi la batlia, es troben la reforma integral de la Casa Consistorial, un projecte que rebrà una inversió de més d’un milió d’euros provinents dels fons europeus.

També, i especialment, el candidat socialista s’ha detingut a explicar un projecte molt especial, com és el de fer un nou local de l’Ajuntament a Ca ses Monges per a les associacions del municipi, amb una sala polivalent que s’adaptarà per a fer-hi teatre. “És l’obra que més il·lusió em fa perquè és una demanda de totes les associacions”, ha remarcat.

Comments are closed