El PSIB-PSOE exigeix a Marga Prohens una disculpa immediata per culpar al Partit Socialista de les amenaces rebudes per la presidenta

El portaveu parlamentari socialista ha condemnat les amenaces rebudes per la cap de l’Executiu i ha desmentit que cap càrrec del Partit Socialista hagi atacat a la filla o l’exmarit de Prohens

El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Iago Negueruela, ha exigit a la presidenta del Govern, Marga Prohens, disculpes immediates per les acusacions que ha fet en seu parlamentària contra el Partit Socialista, quan ha dit que “els càrrecs socialistes assenyalen i el seu entorn executa”, en relació amb les amenaces de mort rebudes per la presidenta a les xarxes socials, segons ha anunciat ella mateixa avui.

Negueruela ha començat per condemnar qualsevol amenaça que pugui patir qualsevol persona, però ha advertit que “no admetrem que Prohens ens vinculi amb elles”, per la qual cosa ha exigit a la presidenta que “si diu que nosaltres som els responsables que digui qui, perquè no és cert”.

Per això, el portaveu parlamentari socialista ha exigit una disculpa a la presidenta o, en tot cas, que digui “quina persona del nostre entorn, quin militant o quin càrrec del nostre partit l’ha amenaçat, perquè no som iguals que el PP, i no passarem per un i tu més com pretén la senyora Prohens”.

A més a més, Negueruela ha desmentit que cap càrrec socialista hagi atacat a la filla de la presidenta o al seu exmarit, a la qual cosa ha afegit que “no toleraré que digui que jo he atacat a la seva filla, poden cercar una frase meva al respecte i mai la trobaran, perquè mai hem parlat de la seva vida privada com ella sí que ha fet de la nostra i de la vida de la presidenta Armengol, moltes vegades”.

Negueruela també ha considerat inadmissible que des del Govern es financin mitjans de comunicació per venir a les Illes Balears a insultar a l’adversari polític. En concret, ha denunciat com l’Executiu de Prohens va pagar 45.000 euros a ES Radio, perquè en una entrevista a la presidenta, Federico Jiménez Losantos es referís a Francina Armengol com a “la santa Teresa d’èxtasi de Sánchez”.

En aquest sentit, el portaveu parlamentari socialista ha criticat també que la presidenta financi un suposat mitjà de comunicació, com és Estado de Alarma de Javier Negre, perquè “ens assetgi pel carrer, com va passar dissabte a la sortida del Comité Federal, dient-nos poc més que violadors”.

En qualsevol cas, Negueruela ha explicat que “des del Partit Socialista no finançam a ningú perquè persegueixi a càrrecs del PP amb un micròfon, ni ho farem, perquè som demòcrates”.

Finalment, el dirigent socialista ha recordat com Marga Prohens, des de l’oposició, va expressar acusacions gravíssimes que s’han demostrat falses contra Mònica Oltra i Irene Montero.

Comments are closed