El PSIB-PSOE expressa el seu màxim respecte a les resolucions judicials sobre Catalunya i apel·la al diàleg com a via de resolució del conflicte territorial

Sílvia Cano ha fet una crida “a la calma, a la responsabilitat i a avançar en la resolució d’un conflicte territorial que persisteix, des del diàleg i la política”

El PSIB-PSOE vol expressar el seu màxim respecte a les resolucions judicials  sobre Catalunya i en relació a la sentència del procés coneguda avui. Tal com ha explicat la portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Sílvia Cano, la sentència confirma que “la separació de poders, el sistema judicial i l’Estat de Dret al nostre país funciona i és garantista”.

Per a la portaveu socialista, “és el moment de tornar a les vies del diàleg, el consens i la política entre el Govern d’Espanya i la Generalitat de Catalunya, com sempre hem defensat des del PSIB-PSOE”.

En aquest sentit, Cano ha insistit en què “la nostra postura sempre ha estat la mateixa: estam davant un problema polític que necessita de solucions polítiques”.

Així i tot, Cano ha assegurat que els socialistes “apostam per la centralitat, la calma, el debat serè i el diàleg per arribar a una solució que representi a la majoria dels catalans i les catalanes”.

Per això, la portaveu parlamentària socialista ha fet una crida “a la calma, a la responsabilitat i a avançar en la resolució d’un conflicte territorial que persisteix, des del diàleg i la política”.

Comments are closed