Josep Marí Ribas presidirà la Comissió Gestora de la Federació Socialista d’Eivissa

El PSIB-PSOE ha aprovat la designació d’aquest òrgan provisional, que tendrà una durada màxima de 90 dies comptables a partir del 10 de novembre

La Comissió Executiva del PSIB-PSOE ha aprovat la designació de la Comissió Gestora de la Federació Socialista d’Eivissa, la qual dirigirà la formació en l’àmbit insular fins al pròxim congrés.

La Gestora estarà presidida per Josep Marí Ribas, i comptarà amb Irantzu Fernández, Ramón Roca, Joan Marí, María del Carmen Roig, Francisco Muñoz i Azahara Peña com a vocals.

La durada de la gestora serà de 90 dies, que començaran a contar a partir del 10 de novembre, atès a l’actual situació política extraordinària a conseqüència de la convocatòria d’eleccions generals.

Les funcions d’aquest òrgan seran les accions dirigides a la posada en marxa del procés d’elecció de la secretaria general i d’una nova Comissió Executiva Insular, desenvolupant totes les accions encaminades a la recuperació de la normalitat orgànica de la Federació Socialista d’Eivissa.

A més a més, també haurà de fer les accions necessàries per a la coordinació de les campanyes electorals en l’àmbit insular d’Eivissa, fins i tot constituint un Comitè Electoral en cas que aquest fos necessari.

La Comissió Gestora també haurà de fer el seguiment polític de la feina del Consell Insular d’Eivissa i la definició i coordinació de la línia política institucional insular i municipal.

Finalment, la gestora haurà de resoldre tots aquells conflictes que sorgeixin en el sí de la federació entre òrgans i/o militants i fer el seguiment de la gestió patrimonial i del personal de la FSE-PSOE, en coordinació amb els òrgans superiors.

Comments are closed