El PSIB-PSOE expressa el seu suport a llibreters, editors i escriptors reivindicant que “el consum de cultura ens fa més lliures com a poble”

Una delegació del PSIB-PSOE ha visitat les paradetes muntades a Palma amb motiu del Dia del Llibre, per reivindicar que la cultura és segura i per convidar a tota la ciutadania a llegir i comprar llibres

El PSIB-PSOE ha fet una visita als expositors instal·lats a determinats carrers cèntrics de Palma per expressar el seu suport a llibreters, editors i escriptors durant la Diada de Sant Jordi, Dia del Llibre 2021.

Una visita en la qual han participat el portaveu i secretari de Comunicació, Cosme Bonet, la senadora per Mallorca, Susanna Moll, el diputat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons, la portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, Sílvia Cano, i els diputats Joan Ferrer i Ares Fernández.

Amb aquesta visita, els socialistes han volgut reivindicar que “la cultura és segura”, ha explicat el portaveu socialista, Cosme Bonet, qui també ha aprofitat per convidar a tota la ciutadania a “consumir cultura perquè és el que ens fa lliures com a poble i el que ens assegura el futur”.

D’aquesta manera, Bonet ha reiterat el suport al sector cultural, com un dels més afectats per les conseqüències de la pandèmia, com s’ha fet tots aquests mesos. De fet, les Illes Balears són de les poques comunitats autònomes on la cultura s’ha declarat com a bé essencial.

A més a més, llibreters i editors han rebut ajudes de les línies estructurals COVID-19 de la Direcció General de Cultura del Govern, amb un fons d’1,1 milions d’euros, els editors han rebut també ajudes de la convocatòria de projectes culturals de l’Institut de Cultura de les Illes Balears, amb 256.000 euros i tenen una línia pròpia d’edició i coedició de l’Institut d’Estudis Baleàrics de 300.000 euros.

Comments are closed