El PSIB-PSOE fa una crida als indecisos recordant a la ciutadania de les Illes Balears els avenços i ajudes que varen fer els socialistes i als que la dreta es va oposar

Els socialistes afronten el darrer dia de campanya electoral demanant el vot als indecisos per al 28-M recordant tots els avanços socials i ajudes de suport a la gent fetes durant els darrers anys de crisi pandèmica i de guerra, i com a totes la dreta va oposar-se

El Partit Socialista de les Illes Balears afronta el darrer dia de campanya electoral fent una crida als indecisos perquè votin al PSIB-PSOE aquest diumenge, 28 de maig. Així, els Socialistes han llançat un vídeo on recorden quines polítiques s’han aprovat gràcies al Partit Socialista i que, en canvi, el Partit Popular s’hi va oposar votant ‘no’.

D’aquesta manera, el PSIB-PSOE apel·la directament al votant indecís: “Abans de decidir què votes tu, mira què han votat ells”, diu el començament del vídeo dels socialistes. “El Partit Socialista ha limitat la pujada dels lloguers, el PP va votar no”, recorda la veu en off del vídeo que també assenyala la pujada de les pensions com una fita socialista “el PSOE ha pujat les pensions un 8,5%, el PP va votar no”.

Una altra de les mesures que recorda el vídeo del Partit Socialista és la pujada del salari mínim interprofessional, que ara es troba en 1.080€ i que ha apujat un 47%, que amb el PP era de 735 euros. “El PSOE ha pujat un 47% el salari mínim, el PP va dir no”, diu el vídeo que recorda els altres ‘no’ del PP com “el dret a avortar, a no prohibir els acomiadaments durant la pandèmia o al transport públic gratuït.

Finalment, l’espot dels socialistes reflexiona sobre la forma actual de fer política “no és què diuen en un tuit, la política és el que voten i allò que feim” i acaba demanant el vot als indecisos perquè “el 28 de maig, t’hi jugues molt”.

Comments are closed