Francina Armengol: “Jo vull una societat on els joves puguin viure millor i em deixaré la pell perquè aquesta generació puguin tenir una millor qualitat de vida”

La presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció ha participat a un acte organitzat per les Joventuts Socialistes de les Illes Balears on ha explicat les propostes de futur per als joves de Balears

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta de les Illes Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol, s’ha compromès a “aconseguir una societat on els joves puguin viure millor que les generacions passades, que els seus pares i els seus padrins i padrines”, i hi ha afegit que “em deixaré la pell perquè aquesta generació actual de joves i la generació de futur puguin tenir una millor qualitat de vida. Unes declaracions que ha fet a un acte organitzat per les Joventuts Socialistes de les Illes Balears on ha presentat les propostes de futur per als joves de Balears.

D’aquesta manera, Armengol ha ressaltat que “les Joventuts Socialistes de les Illes Balears m’han presentat les 23 propostes que nosaltres incorporarem en el pròxim Govern”. “Seguirem fent feina per fer de l’habitatge un dret perquè els joves d’aquesta comunitat autònoma puguin accedir a un lloguer assequible i a una compra d’un habitatge per a desenvolupar el seu projecte de vida”. Cal recordar que les 23 propostes de les JSIB tracten els eixos principals de salut mental, habitatge, ocupació, formació, participació ciutadana, cultura i esports.

“Nosaltres hem sentit a la dreta dir que feim polítiques de subvenció, que donam ‘paguetes’ als joves; i no, jo vos dic que quan donam ajudes empreses, la dreta no es queixa”, i hi ha afegit que “i jo vull seguir ajudant als joves de les Illes Balears perquè gràcies a aquestes ajudes hem pogut retornar les matrícules universitàries, hem pogut posar el transport gratuït, hem posat en marxa polítiques d’ocupació i programes com els Joves Qualificats i hem donat ajudes perquè els joves puguin accedir a un habitatge digne”.

També, Armengol ha aprofitat per demanar el vot per al Partit Socialista, ja que “la gent jove no ha de tenir cap dubte que el PSIB-PSOE és l’únic partit que té un projecte de futur per als joves de les Illes Balears”. “Diumenge decidiu a qui voleu de batle o batlessa a qui voleu de president o presidenta del Consell i del Govern i jo vos deman que trieu la papereta socialista perquè és la papereta que podrà garantir un futur a tot color, divers i de progrés, enfront del blanc i negre de l’alternativa”.

Per la seva part, la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha exposat que “des del Consell de Mallorca hem ajudat als joves amb 1.200 euros per a emancipar-se i aquesta convocatòria es va esgotar i la vàrem ampliar arribant a 1.600 joves”. “Tenim una mirada jove al Partit Socialista i volem que els joves hi participin de la política i per això formen part del 20% de cada candidatura i han format part del procés de creació d’un programa per a millorar la qualitat de vida de la gent que hi viu a Mallorca”.

El Secretari General de l’Agrupació Socialista de Palma, batle de Palma i candidat a la reelecció, Jose Hila, ha incidit que “estic orgullós dels joves de Palma que són el present i el futur del nostre projecte per a la Ciutat”. “Son Busquets serà una realitat i serà el barri jove de Palma amb 800 habitatges moderns perquè els joves de Palma puguin tenir una oportunitat d’habitatge i puguin desenvolupar el seu projecte de vida”.

Finalment, el Secretari General de les Joventuts Socialistes de les Illes Balears i candidat socialista al Parlament per Mallorca, Ares Fernández, ha dit que “uns dels majors reptes que tenim com a joves és combatre la salut mental i no defallirem, posarem tot els nostres esforços perquè donar solucions als joves que sentin una solitud no desitjada”. “El 28 de maig teniu una cita a les urnes i jo vos deman que pel futur de les Illes Balears voteu perquè Francina Armengol revalidi per tercera vegada la presidència al Govern, que Catalina Cladera torni a ser presidenta i que Jose Hila pugui continuar sent batle de Palma”, ha conclòs.

Comments are closed