El PSIB-PSOE inicia la XIV legislatura al Congrés i el Senat des de la il·lusió d’obrir una nova etapa progressista i positiva per a Espanya i Balears

La diputada socialista per Balears, Sofía Hernanz, ha estat elegida secretària segona de la Mesa del Congrés dels Diputats

Els diputats per Balears al Congrés, Pere Joan Pons i Sofía Hernanz, i els senadors per Mallorca, Cosme Bonet i Susanna Moll, i per Eivissa i Formentera, Patricia Abascal, han participat en les sessions constitutives de la XIV legislatura al Congrés i al Senat, des de la il·lusió i la responsabilitat d’obrir una nova etapa progressista i positiva per a Espanya i Balears.

En un dia de moltes emocions, Pere Joan Pons ha reiterat el seu compromís “i el de tots els diputats i senadors socialistes per Balears” per “continuar amb el full de ruta que impulsam a les illes i millorar el Règim Especial en la seva part fiscal, renovar el sistema de finançament, per tenir els millors Pressuposts Generals de l’Estat per a la nostra comunitat autònoma i per continuar millorant en temes cabdals i estratègics com el turisme o el clima”.

Per fer tot això possible, Pons ha expressat que “esperem que al més aviat possible tenguem un govern progressista sòlid, per avançar en uns nous PGE, en la lluita contra el canvi climàtic, en el nou sistema de finançament autonòmic o en una Llei d’Eutanàsia”.

Pons ha expressat la seva satisfacció i la de tot el PSIB-PSOE pel fet de tenir “dues dones valentes i compromeses al capdavant del Congrés i el Senat, com són Meritxell Batet i Pilar Llop”.

La bona notícia per als socialistes de les Illes Balears ha estat l’elecció de la diputada eivissenca Sofía Hernanz com a secretària segona de la Mesa del Congrés dels Diputats,.

Hernanz ha expressat el seu “infinit agraïment al Partit Socialista per tornar-me a proposar per a la Mesa del Congrés”, una tasca que assumeix “amb gran responsabilitat i honor”.

Aquest matí també s’ha donat el sus a la XIV legislatura al Senat, on el senador per Mallorca, Cosme Bonet, ha reiterat el seu compromís i el de les senadores socialistes de les illes amb la defensa dels interessos de la nostra comunitat autònoma.

Bonet ha avançat que espera que la constitució del Senat “signifiqui l’inici també d’una nova etapa política marcada per les polítiques progressistes impulsades per un govern que també doni estabilitat al país i permeti la recuperació dels drets perduts durant els anys de retallades del PP.

Comments are closed