El PSIB-PSOE llança una campanya ‘de colors i il·lusió’ per a explicar el projecte socialista per a continuar transformat les Illes Balears els pròxims anys

Cosme Bonet: “Els i les socialistes tenim projecte, la dreta està clar que no; veim que el PP torna al blanc i al negre del passat i nosaltres volem unes Balears diverses a tot color”

El Secretari d’Organització i coordinador del Comitè Electoral del PSIB-PSOE, Cosme Bonet, ha presentat la nova campanya del Partit Socialista que tindrà com a protagonisme els colors com a manera de presentar el projecte de futur que dibuixarà les Illes Balears dels pròxims 10 anys. Així, es tracta d’una campanya transversal que consta de publicitat a les xarxes socials i als carrers de les Illes i que comença, després de la celebració de la Conferència Política del PSIB-PSOE que ha aglutinat més de 1.000 persones i que el socialista ha definit com “un èxit”.

D’aquesta manera, Bonet ha explicat que “els i les socialistes volem unes Illes Balears amb colors perquè volem desenvolupar un projecte en positiu i de futur per a la societat d’aquestes Illes, una campanya d’il·lusió i d’esperança”. També ha aprofitat per dir que “aquesta campanya comença després de la Conferència Política del PSIB-PSOE on hem definit les línies de futur amb el Document Marc que aposta per continuar les polítiques de govern i millorar la vida dels ciutadans de les Illes”.

“Tenim projecte, altres no sabem què tenen, però projecte està clar que no”, ha exposat Bonet referint-se a la dreta que “torna al blanc i al negre del passat, a una manera antiga d’entendre les Illes Balears i que, a més, sembla que estan comprant l’agenda de la ultradreta”. “Veim com la dreta comença una campanya de crispació i renou, mentre que nosaltres volem unes Illes Balears diverses a tot color”, ha dit el socialista.

Concretament, la campanya tractarà les principals polítiques que s’han dut a terme aquesta legislatura per part dels socialistes i la lligarà amb un anunci per a la pròxima legislatura de progrés de les Illes Balears. Com a exemple, el PSIB-PSOE ha penjat a la seva façana tres cartells amb els següents missatges: “Ja hem pujat la teva pensió. Ara farem que tornin les oficines presencials.”; “Ja hem fet el bus i el tren gratis. Ara farem que vengui el tramvia”; i “Ja tenim a les Illes 100.000 persones més fent feina. Ara, entre tots, continuarem pujant els salaris”.

D’altra banda, el Secretari d’Organització i coordinador del Comitè Electoral del PSIB-PSOE, Cosme Bonet, ha mostrat la seva preocupació per les darreres notícies que relacionen a la líder del Partit Popular de les Illes Balears amb un exdirigent del Partit Popular condemnat per corrupció o les publicacions a xarxes socials del candidat del PP a Sencelles on comparava la festa pel Ramadà a Palma amb execucions en la forca.

Comments are closed