El PSIB-PSOE mostra el seu total suport al govern estatal després de reconèixer l’Estat de Palestina

Alícia Homs: “El Partit Socialista sempre ha apostat i apostarà per pau i la defensa dels drets humans”

La candidata del PSIB-PSOE a les eleccions del Parlament Europeu, Alícia Homs ha defensat la mesura presa pel govern d’Espanya reconeixent l’Estat de Palestina. Homs ha declarat que “el Partit Socialista sempre ha apostat i apostarà per pau i la defensa dels drets humans”.

Homs ha afegit que “hem de continuar amb l’esperit de pau amb el qual es va crear la Unió Europea. Aquesta és l’Europa per la qual lluitarem des del Partit Socialista el pròxim 9 de juny. El PSOE és l’única opció per frenar els avanços de l’ultra dreta. Ja hem vist com recentment el soci del PP, el senyor Abascal de VOX s’ha estat reunint amb el senyor Netanyahu per intentar justificar el genocidi que està cometent”.

El secretari de Drets Humans, Diversitat i LGTBI del PSIB-PSOE i secretari general de les Joventuts Socialistes de les Illes Balears, Ares Fernández, ha acompanyat a Homs i ha destacat que “des del PSIB-PSOE ens sentim profundament orgullosos del compromís i responsabilitat que està tenint el govern de Pedro Sánchez per la pau”.

Fernández ha mostrat el “total suport” del PSIB-PSOE i JSIB a tots els moviments, manifestacions i concentracions universitàries que s’estan fent en defensa de l’Estat de Palestina i pregant per la pau. “Des del Partit Socialista tenim molt clar de quin costat estam” ha conclòs Fernández.

Comments are closed