El PSIB-PSOE posa en valor les dades d’ocupació històriques que demostren que avançam cap a una “ocupació plena amb més qualitat que mai”

Alfonso Rodríguez: “El 80% dels contractes són indefinits i no és gràcies al PP que es dedica a fer renou mentre la realitat és que Espanya té les dades d’ocupació més baixes des de fa 15 anys”

El portaveu del PSIB-PSOE, Alfonso Rodríguez,  ha valorat les dades publicades aquest dijous d’afiliació a la Seguretat Social que situen les Illes Balears com la comunitat autònoma que més afiliats ha sumat durant el mes de maig respecte del 2021, amb 110.773 un 24 per cent més respecte del mateix període de l’any passat.

D’aquesta manera, Rodríguez ha exposat que “les dades d’afiliació i atur tornen a ser molt positives per a les Illes Balears, ja que tenim més de 570.000 persones fent feina a les Illes fregant la plena ocupació”, i hi ha afegit que “tenim l’atur més baix dels darrers 15 anys i 1 de cada 5 llocs de feina generats a Espanya s’han creat a les Balears”.

Així mateix, el portaveu socialista ha incidit que “ja fa 7 mesos seguits que tenim xifres màximes històriques de treballadors i treballadores a les nostres Illes”.  Un fet, que segons Rodríguez “no fa més que demostrar que la política espanyola econòmica i social dels governs d’esquerres beneficien a la ciutadania i, en concret, als treballadors i treballadores de Balears”.

“Aquestes dades no són fruit de l’atzar, són fruit de la feina ben feta, de la defensa dels interessos dels treballadors i treballadores, són fruit de l’escut social i de la protecció del teixit empresarial i productiu que es va dur a terme durant la pandèmia”, ha expressat el socialista qui ha refermat que “l’aprovació de la reforma laboral està canviat el paradigma de la contractació fent del contracte indefinit la norma”.

Rodríguez ha subratllat que “pràcticament el 80 per cent dels contractes són indefinits a Balears, quasi el doble que a Espanya”. No obstant això, el portaveu socialista ha indicat que “totes aquestes bones notícies no són gràcies a una dreta, ni molt manco a una ultradreta, que vol fer veure caos i renou, però la realitat és que tenim més ocupació que mai i de més qualitat”, ha conclòs.

Comments are closed