El PSIB-PSOE presenta el seu programa electoral “per garantir amb solucions el futur i els drets de les persones en totes les etapes de la vida”

Francina Armengol: “volem oferir un nou contracte social a la ciutadania d’aquestes illes per  garantir, amb cada realitat emergent, una solució al seu problema”

El PSIB-PSOE presenta un programa electoral “per garantir amb solucions el futur i els drets de les persones en totes les etapes de la vida”. Així ho ha anunciat, Francina Armengol, secretaria general del PSIB-PSOE, presidenta del Govern, i candidata a la reelecció, Francina Armengol, a un acte celebrat a l’Estudi General Lul·lià per presentar les línies principals del programa electoral del PSIB-PSOE per a les pròximes eleccions del 28 de maig.

Armengol ha destacat que aquest programa electoral “és un full de ruta per tothom, i pactada amb tothom perquè ja hem demostrat que tenim la capacitat de dialogar, de ser coherents i fer propostes de transformació a la ciutadania”. És per això, ha afegit, la presidenta del govern i candidata a la reelecció que “el Partit Socialista és l’únic que pot oferir qualitat de vida a la gent, amb més drets i més llibertats perquè som un poble que vol el color i no tornar al blanc i negre i tornar a perdre oportunitats”.

“En aquests 8 anys de govern, hem après moltes coses, i hem afrontat els problemes de forma conjunta, malgrat les dificultats perquè, en situacions tan excepcionals, hem estat capaços de recuperar el treball, l’economia i tenim més gent que mai fent feina”, ha destacat Francina Armengol.

La candidata socialista a la reelecció, durant el seu parlament, ha volgut destacar diferents propostes d’un total de 600, que afecten al dia a dia de les persones “des que neixen fins a la seva mort”. Entre altres propostes, Armengol ha destacat que “volem completar l’etapa educativa dels 0-3 anys, desenvolupar la llei d’educació, millorar les infraestructures sanitàries, apostar per plans de xocs per la salut mental dels i les joves, i apostar per polítiques contra el canvi climàtic o per garantir una vida digna a les nostres persones majors”.

“Els governs presidits pel PSIB-PSOE mai es posen de perfil” i, per això, els pròxims 4 anys, el Partit Socialista “no deixarà a ningú enrere per poder continuar transformat les Illes Balears”, ha afegit Armengol.

Reforma de l’Estatut d’Autonomia

 Francina Armengol també ha fet especial menció en la necessitat de “blindar i reformar” l’Estatut d’Autonomia la pròxima legislatura “per poder garantir tots els drets que està desenvolupament el Govern progressista d’aquesta terra” perquè només “d’aquesta manera serà possible que mai més els ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears tornin a patir les retallades, per motiu ideològic, que varen sofrir amb els governs del Partit Popular”, ha conclòs.

Procés participatiu per a l’elaboració del programa electoral

 A l’acte de presentació del programa electoral han assistit nombroses entitats, sindicats, representants dels empresaris, i de la societat civil i ha estat elaborat a partir de les seves propostes i les fetes per la militància del PSIB-PSOE en la Conferència Política celebrada el passat mes de març.

Comments are closed