El PSIB-PSOE reprova a Marta Vidal l’apropiació per a ús propi d’un aparcament de càrrega elèctrica destinat al servei d’inspecció de la seva conselleria

Marc Pons: “Actituds com aquestes demanen una disculpa pública per part de la consellera, i el compromís que aquestes no poden ser maneres d’actuar”.

El portaveu adjunt del Grup Parlamentari Socialista, Marc Pons, ha demanat a la consellera d’Habitatge, Territori i Mobilitat, Marta Vidal, que es disculpi públicament després de saber-se que s’ha apropiat d’un aparcament públic amb punt de càrrega elèctrica a la Direcció General de Transports, destinat als vehicles públics de la seva conselleria per al servei d’inspecció.

Per al diputat socialista, “actituds com aquestes demanen ser reprovades i una disculpa pública per part de la consellera, i el compromís que aquestes no poden ser maneres d’actuar”.

De fet, la plaça de pàrquing està reservada amb la matrícula del vehicle de la consellera, un fet que segons Pons “exemplifica la visió que té Marta Vidal del que significa la gestió pública, on per damunt de l’interès general hi ha l’interès particular de la mateixa consellera”.

A més a més, el portaveu adjunt ha criticat l’actitud de la consellera, qui s’apropia d’aquesta plaça d’aparcament quan només fa dos mesos que està al càrrec “fins al punt de fer-se propis espais que són comuns, perjudicant fins i tot els mateixos serveis i funcionaris que realment treballen cada dia dins la conselleria”.

Per als socialistes, es tracta d’un error més de la consellera després que s’hagi sabut que va mentir a la ciutadania sobre la seva reunió amb un intermediari d’un fons voltor beneficiat en l’operació de Metrovacesa, o després que aquesta setmana hagi comptat només amb la part empresarial per consensuar mesures per al futur decret llei d’habitatge.

Comments are closed