El PSIB-PSOE se suma als actes amb motiu del Dia de l’Orgull LGTBI

Els socialistes participaran en els distints actes organitzats a totes les illes per a l’Orgull 2021 aquest dilluns, 28 de juny

El PSIB-PSOE se sumarà un any més als actes organitzats a totes les illes amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI 2021 i, en concret, els socialistes participaran en la manifestació convocada a Palma que tindrà lloc aquest dilluns, 28 de juny, a les 19 hores com a acte central.

Enguany, els socialistes consideram que la celebració de l’Orgull 2021 ha de servir per fer una crida a les forces polítiques i socials i, així, evitar que des de les institucions es promoguin discursos i accions discriminatòries. A més de posar fre a l’adopció de mesures regressives en contra de la diversitat i els drets de les persones LGTBI, que no són el reflex del sentir de la majoria social.

Els socialistes hem estat agent polític de l’avanç en drets civil, en ells els de les persones LGTBI. A Balears, la llei LGTBI i contra la discriminació, aprovada el 2016, ha suposat un punt d’inflexió per garantir els drets de les persones LGTBI i per erradicar la LGTBIfòbia, avançant en una societat més respectuosa amb la diversitat.

Finalment, distints càrrecs institucionals, orgànics, militants i simpatitzants del PSIB-PSOE es sumaran a les manifestacions i actes organitzats a totes les illes per continuar reivindicant la necessitat d’aprofundir en la defensa dels drets de les persones LGTBI, després de sis anys de govern progressista en el qual s’ha avançat substancialment en aquest sentit, des de la consciència que encara queda molt per fer i avançar.

Comments are closed