El secretari general de Joventuts Socialistes, Ares Fernández, serà el nou diputat del PSIB-PSOE en el Parlament de les Illes Balears

Ares Fernández 2023
QUIM TORRES_OK
Álvaro Gil

Fernández entrarà en la cambra autonòmica en substitució del diputat Quim Torres, que serà nomenat director del Gabinet de la presidenta del Congrés

El secretari general de Joventuts Socialistes a les Illes Balears, Ares Fernández, serà diputat pel PSIB-PSOE en el Parlament a partir del pròxim ple de la cambra autonòmica.

Fernández és graduat en Dret i màster en Advocacia per la Universitat de les Illes Balears i substituirà a Quim Torres, qui serà nomenat director del Gabinet de la presidenta del Congrés dels Diputats, Francina Armengol.

Torres és llicenciat en Periodisme i en Ciències Polítiques, ha treballat a diversos mitjans de comunicació, ha estat director de Gabinet de la Presidència del Govern de les Illes Balears entre 2016 i 2023 i fins ara era diputat del Grup Socialista al Parlament de les Illes Balears.

La presidenta del Congrés dels Diputats i secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, nomenarà també a Álvaro Gil com a director de Comunicació. Gil és llicenciat en Periodisme i màster en Creativitat publicitària, ha treballat a diversos mitjans de comunicació, ha estat director general de Comunicació del Govern de les Illes Balears entre 2015 i 2023 i fins ara era assessor del Parlament de les Illes Balears.

Comments are closed