Costa: “La feina dels empresaris, dels treballadors i del Govern dona els seus fruits amb les millors dades d’ocupació de la història en un mes d’abril”

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, ha incidit que “més del 80 % dels contractes són indefinits gràcies al diàleg social i a la reforma laboral que el PP i VOX varen votar en contra”

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, ha celebrat les dades d’ocupació i atur del mes d’abril, ja que “la feina dels empresaris, dels treballadors i del Govern de les Illes Balears ha donat els seus fruits amb les millors dades d’ocupació de la història de les Illes Balears a un mes d’abril”. Unes declaracions que ha fet la socialista després de la Junta de Portaveus del Parlament.

D’aquesta manera, Costa ha incidit que “és un gran dia per l’ocupació de les Illes Balears tenint en compte les dades d’abril que ja suposen un augment del 20% respecte al mateix període de l’any passat, però que, fins i tot, un augment respecte abans de la pandèmia”, i hi ha afegit que “és el millor abril de la història de les Illes Balears, ja que 1 de cada 4 llocs de feina s’estan creant a les Illes”.

Així mateix, la socialista ha expressat que “podem dir que estam sortint d’aquesta crisi econòmica provocada per la pandèmia sanitària i la incertesa de la guerra d’Ucraïna perquè avui la taxa d’atur de les Illes Balears és del 7,5 %, quasi la meitat de la taxa d’Espanya, una dada que no es donava des de fa 14 anys a les Illes”. Per tant, Costa ha subratllat que “avui tots i totes ens hem d’alegrar”.

També, Costa ha explicat que “una altra dada positiva és que el 81 % de les noves contractacions són indefinides i això, també, és gràcies al diàleg social i a la reforma laboral que, malauradament, no tots els partits polítics varen votar a favor com el cas del Partit Popular i VOX”, i hi ha afegit que “el PP va votar en contra d’una reforma laboral que ha suposat molts de beneficis als treballadors de Balears”.

Comments are closed