Francina Armengol: “Aquest diumenge hem de sortir a votar al Partit Socialista i votar-lo des de la raó, la il·lusió i l’esperança d’un futur que millori la vida de la gent”

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció ha participat a un míting a Sant Antoni de Portmany amb la ministra d’Hisenda del Govern d’Espanya, María Jesús Montero, on ha explicar el eixos principals del programa electoral

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol, ha ressaltat aquest dimarts que “aquest diumenge hem de sortir a votar al Partit Socialista i votar-lo des de la raó, la il·lusió i l’esperança d’un futur que millori la vida de la gent d’aquesta terra”. Unes declaracions que ha fet Armengol a un míting a Sant Antoni de Portmany acompanyada de la ministra d’Hisenda del Govern d’Espanya, María Jesús Montero.

D’aquesta manera, Armengol ha explicat que “falten 4 dies i pot semblar poc temps, però és molt per poder reunir-se amb gent, parlar i convèncer-los que votin al Partit Socialista”, i hi ha afegit que “nosaltres volem guanyar les eleccions per governar i servir a la gent, no entenem la política d’una altra manera que no sigui fer-la, per servir a la ciutadania i que puguin tenir una millor qualitat de vida”.

Així, la socialista ha expressat que “des del 2015 tenim a Balears 132.000 persones més fent feina, hem apujat el sou un 25% als treballadors d’hostaleria, un 41% a les treballadores de les residències i centres de dia privats i un 12% al sector del comerç; hem blindat la salut laboral de les cambreres de pis i hem invertit com mai en educació passant de l’època de els 100.000 persones al carrer al major pressupost vist en educació de la història de les Illes Balears”.

“El Partit Socialista és qui ha fet més habitatge públic a Balears i vos puc dir que cap ajuntament de la dreta ens ha cedit sòl públic per fer habitatge públic perquè segueixen pensant que l’habitatge és un bé de mercat”, i hi ha afegit que “tenim el compromís d’aplicar la Llei d’Habitatge estatal perquè volem que l’habitatge sigui un dret i sigui per a les persones”.

Per la seva part, Montero ha incidit que “Tenim unes eleccions pròximes, per a poder triar entre solidaritat, mobilitat sostenible, una major qualitat, una societat de valors i que sigui capaç de créixer en qüestions com la justícia social, la capacitat de construir convivència, allò que impregni les nostres parets”. “Deman el vot per a la gent i majoria social del nostre país”, i hi ha afegit que “teniu a una presidenta que va estar trucant a la porta i que s’ha preocupat, i aquesta presidenta es diu Francina Armengol, que a través dels ERTOS es conservessin milers d’euros en aquesta comunitat autònoma”.

El candidat a president del Consell d’Eivissa, Josep Marí Ribas, ‘Agustinet’, ha destacat la força amb la quals els i les socialistes d’Eivissa encaren els últims dies de campanya per “aconseguir una gran victòria socialista el pròxim 28 de maig”. Recuperar el govern del Consell Insular és l’objectiu d’un ‘Agustinet’ convençut que “tindrem una majoria a les urnes per seguir desplegant les polítiques que feim els socialistes”, destacant la feina del Govern d’Espanya, amb ministres com María Jesús Montero, i del Govern de les Illes Balears, amb una Francina Armengol que “aconseguirà el tercer mandat com a presidenta per seguir fent polítiques per a les persones”. ‘Agustinet’ també ha tingut paraules per al candidat a l’alcaldia de Sant Antoni de Portmany, Antonio Lorenzo, de qui ha dit que “el conec molt bé i us puc assegurar que serà un magnífic alcalde”.

Antonio Lorenzo ha donat la benvinguda a l’acte amb la ministra Montero destacant la importància de les polítiques socialistes en una terra d’acollida i de persones treballadores com és aquest municipi, recordant les arrels andaluses de tantes persones com ell mateix. “Hem de tornar a canviar Sant Antoni”, ha dit Lorenzo, i tancar una etapa del Partit Popular que només s’ha basat en el “pan y circo”, sense atendre les necessitats de les famílies i ni de les persones treballadores. Ha arribat el moment de “tornar-nos a ocupar de la gent, dels seus problemes i de les seues necessitats”, ha dit el candidat socialista.

Comments are closed