Francina Armengol i María Jesús Montero recorden a Calvià, davant de 800 persones, que el 28M: “Balears o continua avançant amb el PSIB-PSOE o retrocedeix amb la dreta”

Armengol ha anunciat que el pròxim Consell de Govern aprovarà un programa pilot per fomentar la jornada de 32 hores i 4 dies setmanals “perquè aquest és el camí, avançar en qualitat de vida i exigir millors condicions laborals”

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol, ha recordat a Calvià, davant de 800 persones, que el 28 de maig: “Balears o continua avançant amb el PSIB-PSOE o retrocedeix amb la dreta”. Unes declaracions que ha fet a un acte acompanyada de la ministra d’Hisenda del Govern d’Espanya, María Jesús Montero; la presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera i el batle de Calvià i candidat a la reelecció, Alfonso Rodríguez.

D’aquesta manera, Armengol ha ressaltat que “els i les socialistes volem continuat avançant en qualitat de vida i això passa per exigir millors llocs de feina, més estables”, i hi ha afegit “ja ho estam fent amb la reforma laboral, en col·laboració amb empresaris i treballadors, però la qualitat de vida també imposa més conciliació”. “En aquestes illes lideram l’evolució cap a noves formes d’organització del treball perquè complim el que prometem i vàrem dir que aprovaríem de manera immediata un programa pilot per fomentar la jornada de 32 hores i ho farem al pròxim Consell de Govern”, ha dit.

També, Armengol s’ha compromès a crear un nou centre integrat de formació professional a Calvià per als joves i els treballadors i treballadores del municipi. “Aquest divendres, al Consell de Govern, aprovarem el conveni per invertir 18 milions d’euros fins a l’any 2026 en la construcció d’un centre amb capacitat per formar en hostaleria, turisme, comerç i indústria alimentària a 600 persones cada any”. “Aquest és el futur que continuarem impulsant: amb més qualitat d’ocupació, més qualitat de vida, més oportunitats de formar-te durant tota la vida per a fer realitat els teus somnis”, ha incidit la socialista.

Per la seva part la ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, ha exposat que “mai el Govern d’Espanya havia invertit tant en les Illes Balears com el govern de Pedro Sánchez”, la ministra ha recordat els 855 milions d’euros que es varen destinar a les Illes Balears durant la pandèmia per a empreses. Montero s’ha referit també al PP i ha dit que “sempre han defensat a una minoria amb interessos d’uns privilegiats que només intenten ajudar a les persones que menys tenen i s’han passat tots aquests anys votant en contra de tot el que beneficiava a la classe mitjana i treballadora d’aquest país”.

Cladera ha subratllat que “ens hi jugam el futur i és important defensar allò que pensam i per això cap vot progressista pot quedar a casa perquè si no votes, decidiran per tu”, i hi ha afegit que “els i les socialistes som els únics que podem garantir aquest progrés que hem aconseguit entre tots perquè no tots els polítics som iguals”. Així, la socialista ha defensat que “votar socialista és avançar en més drets”.

Finalment, Rodríguez ha exposat que “després de 8 anys de gestió eficaç, en temps molt difícils, i moltes propostes del programa ja explicades és temps d’apel·lar no només a la raó, sinó al cor i al sentiment d’igualtat i d’equitat”. “Som el partit que més ha pensat i pensa en la gran majoria de ciutadans i ciutadanes i per això hem de sortir dia 28 de maig a contagiar aquesta il·lusió per a una tercera legislatura”, ha conclòs.

Comments are closed