Francina Armengol demana el “vot entusiasta per al Partit Socialista per seguir avançant en drets i llibertats”

Bàrbara Rebassa, candidata a la batlia d’Alcúdia, ha presentat l’equip que l’acompanyarà en els comicis municipals del 26 de maig

Els socialistes d’Alcúdia han presentat la seva candidatura per a les eleccions municipals del 26 de maig i que encapçala Bàrbara Rebassa. La candidata socialista a la presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha fet costat a Rebassa i el seu equip en un acte públic al qual han assistit més de 150 persones.

Francina Armengol ha demanat als militants i simpatitzants que s’han apropat a l’acte que el 26 de maig facin un “vot entusiasta per al Partit Socialista que ens permeti tornar a guanyar les eleccions”, ja que al davant només tenim “dues opcions: seguir avançant en drets i llibertats o tornar 40 anys enrere”.

La candidata socialista ha posat en relleu “les coses tan importants que ens jugam el dia 26 de maig”, posant l’accent en l’educació, i ha recordat com aquests 4 anys “hem canviat moltes coses a millor invertint en allò que realment és important per a tots, com és l’educació”, alhora que ha explicat que “encara queden coses per fer”, com fer efectiu el compromís “just i necessari” de fer que l’etapa 0-3 anys sigui “universal i gratuïta”.

Respecte dels compromisos complits aquesta legislatura en matèria d’Educació, Armengol ha recordat que s’han contractat més de 1.000 professors i professores i s’ha invertit, per una banda, en millores en centres educatius i, per l’altra, en la construcció de nous, com el CEIP d’Alcúdia, “que aviat serà una realitat, tan necessària per al municipi d’Alcúdia”.

Pel que fa a la formació superior, Armengol ha destacat “dos projectes que vull tirar en endavant i que ja tenen el pressupost garantit: l’Escola d’Hoteleria en el Port d’Alcúdia i l’Escola de Nàutica”.

La candidata socialista també ha emfasitzat les mesures realitzades aquesta legislatura en benefici del turisme de qualitat, allargant la temporada turística i fent “que el turisme sigui més sostenible, cosa que estam aconseguint amb millores com l’ampliació de la depuradora d’Alcúdia”.

Respecte de les condicions de treball dels professionals del sector de l’hostaleria, la candidata socialista ha recordat com s’han executat plans de lluita contra la precarietat laborar i s’han apujat els salaris del sector un 17%.

“Aquesta és la senya del Partit Socialista, pensar sempre en aquells que ens necessiten”, ha recordat la candidata socialista, qui ha afegit que “és per això que volem seguir governant, per poder seguir estenent drets i que totes i tots puguem viure una mica millor”.

Francina Armengol ha volgut agrair als homes i dones que formen part de la candidatura socialista d’Alcúdia que hagin donat la passa de presentar-se a les eleccions el 26 de maig, especialment a Bàrbara Rebassa, “una dona amable, atenta, que sempre escolta la gent i sempre disposada a aprendre, que és molt important en política”.

La també secretària general del PSIB-PSOE ha recordat que va conèixer Rebassa durant la legislatura anterior, “lluitant per allò que més estimava: l’educació i els nins i nines del municipi”. “Rebassa ha estat directora d’escola a Alcúdia durant molt d’anys i sap com és d’important invertir en educació, perquè és invertir en el present i en el futur”, ha conclòs Armengol.

Comments are closed