Francina Armengol demana una alta participació perquè “ens jugam seguir progressant i avançant o tornar 50 anys enrere”

La candidata socialista ha votat devers les 11 a Palma, on ha convidat a tothom que voti “amb el cap i amb el cor per poder seguir avançant”.

La candidata del PSIB-PSOE al Congrés, Francina Armengol, ha votat al voltant de les 11 del matí al col·legi Sant Felip Neri de Palma.

Armengol ha considerat que estam davant “unes eleccions històriques”, davant les quals ha demanat a la ciutadania “que participi en aquests comicis en els quals ens jugam moltes coses, o continuar progressant i avançant cap a una Espanya moderna, o retrocedir 50 anys enrere”.

La candidata socialista ha destacat que “el dret a vot és el dret que més ens equipara en democràcia i dels més importants que tenim, per la qual cosa m’encantaria que la d’avui fos una jornada a l’altura de les polítiques que ens jugam aquest diumenge i, per tant, una jornada altament participativa”.

Armengol ha convidat a tothom a anar a votar “encara que faci calor” i ha demanat que la gent “voti amb el cap i amb el cor per poder seguir avançant”.

Finalment, la socialista ha expressat el seu agraïment a totes les persones que fan part de les meses electorals, apoderats i apoderades, funcionaris públics, especialment als de correus.

Per part seva, el candidat per Mallorca al Senat, Pere Joan Pons, ha votat devers les 9.30h al CEIP Establiments. Allà, ha declarat que “avui és un dia rellevant per la democràcia, és un dia de festa on tots els ciutadans i ciutadanes del país han de participar i apostar pel progrés”.

La candidata per Mallorca al Senat, Teresa Suárez, ha exercit el seu dret a vot a les 9.30 a Valldemossa.

Durant la jornada electoral, Armengol visitarà diversos col·legis electorals per traslladar la seva gratitud als apoderats i interventors socialistes que estan als diversos centres de votació.

Francina Armengol, Pere Joan Pons, Teresa Suárez i la direcció de campanya del PSIB-PSOE faran el seguiment dels resultats des de la seu de la formació al carrer Miracle de Palma.

Comments are closed