Armengol demana el vot a qui sempre ha votat al PSOE, però també a votants d’El Pi, Ciutadans i PP que estan espantats amb els pactes de retrocés

Francina Armengol: “Diumenge o votam amb il·lusió, convicció i ganes al Partit Socialista i seguim avançant i progressant o ve una època de retrocessos, involució i mentides”

Més de 200 persones han acompanyat a la candidata del PSIB-PSOE al Congrés, Francina Armengol, al candidat per Mallorca al Senat, Pere Joan Pons, i al secretari general dels Socialistes de Palma, Jose Hila, en l’acte de tancament de campanya per a les eleccions generals del pròxim diumenge.

Armengol ha demanat que diumenge ningú quedi a ca seva i que es voti al Partit Socialista. “Deman el vot entusiasta dels progressistes, a les 118.000 persones que ens van votar a les autonòmiques, també als que van quedar a casa, ara no ho poden fer, i també a molta gent que ha pogut votar El Pi, Ciutadans o fins i tot el PP, però que estan espantats dels pactes d’odi i retrocés”.

La candidata socialista ha fet una crida especial a les dones perquè “van a per nosaltres, i nosaltres estarem dretes, dempeus, amb coratge per nosaltres mateixes i per les nostres filles”.

A més a més, Armengol ha criticat que aquests dies “sentim com s’acusa els docents d’adoctrinament, com la violència masclista no existeix o com s’ha d’invisibilitzar al col·lectiu LGTBI, i l’Orgull LGTBI el defensarem diumenge votant a les urnes votant al PSOE”.

La candidata socialista també ha advertit que “el PP és el mateix que Vox, ho veim a Eivissa on governen sols amb majoria absoluta i han posat les polítiques de diversitat amb salut mental i addiccions, la qual cosa és tota una declaració d’intencions que no podem consentir”.

Armengol ha defensat que el vot “ens iguala en democràcia, val el mateix el nostre vot que el de Feijóo, i per això diumenge tots i totes hem d’anar a votar i votar socialista, perquè som la gent que creu en el present i en el futur d’aquesta terra, perquè tenim un president que és un home valent, honest i compromès, perquè en els moments més complicats hem protegit com mai a la ciutadania amb la reforma laboral, els ERTO, les ajudes als fixos discontinus o el transport públic gratuït”.

Armengol ha remarcat que “diumenge o votam amb il·lusió, convicció i ganes al Partit Socialista i seguim avançant i progressant o ve una època de retrocessos, involució i mentides”.

La candidata al Congrés ha insistit en què “vaig a Madrid a defensar la veu de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, a defensar els nostres drets, a defensar Balears més que mai”.

Finalment, ha dit que “no és possible enganar a la ciutadania, en democràcia no tot val, i no podem consentir que un home que ha mentit a tota la ciutadania amb les pensions i amb la seva relació amb un narcotraficant sigui president d’Espanya”.

Armengol també ha tengut unes paraules de suport per als companys i companyes de l’Agrupació Socialista Palma-Nord agredits avui matí amb crits de “que te vote Txapote”.

Per part seva, el candidat per Mallorca al Senat, Pere Joan Pons, ha assegurat que “els socialistes hem hagut de confrontar amb la mentida, i la millor confrontació és un vot massiu al Partit Socialista diumenge per guanyar les eleccions”.

Pons ha destacat que se sent “profundament orgullós de l’herència rebuda perquè deixam unes illes molt millors que el 2015, però també tenim una Espanya molt millor que el 2018”.

El candidat al Senat també ha defensat que “hi ha partit”, per la qual cosa ha demanat el vot “pels joves, per les persones LGTBI, per les dones, els pensionistes i també per garantir la salut de la democràcia a Espanya”.

Finalment, el secretari general dels Socialistes de Palma, Jose Hila, ha apuntat que “enfront de l’odi, els socialistes duim propostes, alegria, diversitat, igualtat, il·lusió i als millors candidats i candidates.

Per a Hila, “els socialistes acabam molt forts i als mentiders els han pillat, i un mentider no mereix ser president del Govern d’Espanya”. Per acabar, ha demanat un fort aplaudiment per als companys de Palma-Nord que han patit una agressió “per defensar al Partit Socialista de l’odi”.

Comments are closed