El PSIB-PSOE condemna una agressió violenta a diversos militants socialistes al crit de “Que te vote Txapote”

Els socialistes lamenten que els discursos d’odi duen a episodis de violència i odi, i demanen moderació i seny a totes les forces polítiques

El PSIB-PSOE vol condemnar l’agressió física i violenta que s’ha produït avui matí contra diversos militants socialistes que estaven explicant les diferents propostes de cara a les eleccions generals del pròxim diumenge en una taula informativa de Palma.

Després de cridar “Que te vote Txapote”, un individu ha agredit a dos militants socialistes de Palma, resultant ferida lleu una menor que acompanyava a la seva mare i es trobava parlant amb els militants socialistes en aquell  moment. El PSIB-PSOE està estudiant la possible denúncia i lamenta que aquestes siguin les conseqüències de l’increment dels discursos d’odi, que tenen com a conseqüència accions violentes contra militants de la formació.

En qualsevol cas, des del Partit Socialista es demana moderació, calma i serenor a totes les forces polítiques no només en el que resta de campanya electoral, sinó de cara al futur, per poder tornar la política al debat d’idees i propostes i no a la víscera, la mentida i el fang.

Comments are closed