Francina Armengol: “El Partit Socialista és l’únic que pot garantir els drets de les dones i la igualtat per a tota la ciutadania”

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha participat en el Consell Assessor de Polítiques d’Igualtat del PSIB-PSOE

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha participat en el Consell Assessor de Polítiques d’Igualtat del PSIB-PSOE i ha remarcat que “el Partit Socialista és l’únic que pot garantir els drets de les dones i la igualtat per a tota la ciutadania”.

Armengol ha explicat que “hem demostrat que som l’únic partit que pot garantir els drets, per exemple, amb la Llei d’Igualtat que vam aprovar a les Illes Balears i que ha estat pionera a tot Espanya. Una Llei que ha protegit com mai a les dones. També ho hem demostrat des del Govern d’Espanya amb lleis innovadores que han fet possible avançar en drets socials”.

La candidata del PSIB-PSOE al Congrés, Francina Armengol, ha reafirmat davant el Consell Assessor de Polítiques d’Igualtat del PSIB-PSOE “la nostra fermesa i el nostre compromís amb les dones d’aquesta terra. Ho lluitarem ara a les eleccions generals del 23 de juliol i ho lluitarem amb una oposició ferma al Parlament de les Illes Balears”.

Finalment, Armengol ha mostrat la seva preocupació “per tot el que està succeint a la nostra comunitat autònoma i per l’elecció del nou president del Parlament de les Illes Balears, de VOX, el qual s’ha manifestat en contra dels drets de les dones i de la igualtat”.

Comments are closed