Francina Armengol: “Si Pep ‘Gall’ em diu que Sant Llorenç necessita un centre de dia i té el solar, jo com a presidenta em compromet a finançar-ho perquè primer, les persones”

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern i candidata a la reelecció ha acompanyat al batle de Sant Llorenç des Cardassar i candidat a la reelecció, Pep Jaume ‘Gall’ durant un acte a Sa Coma

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol, ha acompanyat al batle de Sant Llorenç des Cardassar i candidat a la reelecció, Pep Jaume ‘Gall’ durant l’acte on han presentat els programes electorals socialistes a Sa Coma. Així, el socialista ha expressat la voluntat de fer un nou centre de dia al terme municipal i la presidenta s’ha compromès a què “si Pep ‘Gall’ em diu que Sant Llorenç necessita un centre de dia i té el solar, jo com a presidenta em compromet a finançar-ho perquè primer, les persones”.

D’aquesta manera, Armengol ha expressat que “som l’únic que partit que està parlant de cuidar les persones, de millorar la qualitat de vida dels ciutadans d’aquesta terra i ho feim, perquè hi creiem de veritat”. “Vàrem sortir de la pandèmia sent la comunitat autònoma amb més esperança de vida i això significa que hem de preparar infraestructures i serveis per poder garantir que la nostra gent gran pugui envellir amb dignitat i que triï com volen envellir”, i hi ha afegit que “per això, crearem una llei que garanteixi això”.

Així, la socialista ha exposat que la normativa blindaria el dret de les persones majors a ser ateses de forma presencial a l’administració pública, però també als serveis essencials privats; posaria en marxa la pensió mínima balear perquè totes les pensions de les Illes Balears estiguin igualades al salari mínim interprofessional; garantir el dret al respir perquè les persones cuidadores no professionals -en la seva majoria dones- puguin tenir un servei perquè un professional pugui cuidar al seu familiar durant unes hores, entre d’altres.

Per la seva part, el batle de Sant Llorenç des Cardassar i candidat a la reelecció, Pep Jaume ‘Gall’ ha incidit que “el local de la tercera edat ha quedat petit, ja que cada vegada som més gent” i hi ha afegit que “comprarem un solar per poder fer un nou centre de dia que pugui donar aquest servei a la nostra gent major”. “Tenim molta feina per fer aquests 4 anys i em compromet a fer-ho possible perquè la gent de Sant Llorenç s’ho mereix”.

Finalment, tant Armengol com Pep ‘Gall’ han fet una crida a la mobilització per al pròxim diumenge 28 de maig perquè “el partit socialista és l’únic que té un projecte clar per a millorar la qualitat de vida de la gent de Sant Llorenç, de Mallorca i de les Illes Balears”, ha conclòs la presidenta.

Comments are closed