Francina Armengol: “Si tothom va a votar diumenge guanyarem les eleccions i governarem 8 anys seguits per consolidar el canvi iniciat”

Més de 500 persones han acompanyat a Jose Hila, Catalina Cladera i Francina Armengol en el tancament de campanya socialista a la Plaça de Pere Garau de Palma

El PSIB-PSOE ha tancat la campanya electoral a la Plaça de Pere Garau a Palma, en una festa amb més de 500 persones amb la candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el candidat a la batlia de Palma, José Hila.

Armengol ha assegurat que “si tothom va a votar aquest diumenge podem aconseguir els dos somnis que estam molt a prop de fer realitat: guanyar les eleccions autonòmiques per primera vegada i governar 8 anys seguits per poder consolidar els canvis iniciats el 2015”.

Per fer-ho realitat, la candidata socialista ha remarcat que “tenim la millor gent, el millor projecte, les idees, la capacitat, les ganes i la força per continuar treballant al servei de Palma, de Mallorca i de Balears”, perquè “som el partit que pot seguir fent avançar a la nostra terra”.

En aquest sentit, Armengol ha insistit en què ”si el 28 d’abril vam aconseguir guanyar a Palma, el 26 de maig guanyarem a Palma, a Mallorca, a Balears i a Europa”.

A més a més, la candidata al Govern ha alertat que “si la dreta governa, deixarà al calaix tot allò que hem iniciat, i jo vull inaugurar Son Dureta la pròxima legislatura amb José Hila de batle, igual que vull fer gratuïta i universal l’educació de 0 a 3 anys”.

Pel que fa a l’habitatge, Armengol ha explicat que “aquesta legislatura hem aconseguit 1.000 habitatges dels bancs i fons d’inversió que estaven buits i que ara gestionarà el Govern, dels quals la meitat aniran als joves menors de 30 anys, i la meitat està a Palma, aquest és el meu compromís”.

Finalment, la candidata socialista ha apuntat que “necessitam seguir apostant pel transport públic i inaugurar el tramvia de la badia de Palma i ho hem de fer amb José Hila de batle”.

Per part seva, la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha animat a tothom  a “culminar la feina diumenge, que ningú es relaxi perquè si guanyam, vendrà una onada de progrés social i econòmic, d’igualtat, amb avanços en tots els sentits”.

Per això, Cladera ha defensat que “si volem una Mallorca cohesionada, sostenible, que reparteixi la riquesa, que s’ocupi de l’habitatge, d’una mobilitat sostenible, cultural i més feminista, s’ha de votar al Partit Socialista”.

El candidat a la batlia de Palma, José Hila, ha destacat que “s’acaba la campanya de la il·lusió”, i ha avançat que “si tothom va a votar i dilluns guanya el Partit Socialista, dilluns tendrem un govern que es preocuparà per l’habitatge públic, pel transport públic i l’EMT, per la lluita contra el canvi climàtic, pels boscs urbans, per l’educació, amb gent honrada i honesta que estarà a peu de carrer”.

En canvi, tal com ha dit Hila, “si no anem tots i totes a votar, dilluns tendrem un malson”.

Comments are closed