Homs acompanyarà una delegació d’eurodiputats que visitaran Mallorca per conèixer les infraestructures de transport i turisme

Una delegació de la Comissió de Transport i Turisme del Parlament Europeu visitarà l’illa entre el 26 i el 28 de febrer

L’eurodiputada del PSIB-PSOE, Alícia Homs, acompanyarà una delegació de parlamentaris europeus que visitaran Mallorca del 26 al 29 de febrer per conèixer de primera mà les infraestructures de transport, els serveis turístics i l’impacte de les polítiques europees a Mallorca.

L’objectiu és conèixer en primera persona els sistemes de connectivitat i accessibilitat de l’illa com també analitzar les opcions de turisme sostenible que ofereix Mallorca.

El programa de la visita inclou una reunió amb el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, i amb el conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons.

Al llarg dels tres dies que durarà la visita, aquesta delegació de la Comissió de Turisme i Transport del Parlament Europeu es reunirà també amb el director de l’aeroport de Palma, Tomàs Melgar i visitarà la seu de Globalia i el Grup Baleària.

Així mateix, els eurodiputats es reuniran amb representants del sector dels creuers, del sector hoteler i del sector de les agències de viatges per intercanviar opinions sobre la digitalització dels negocis, l’economia sostenible i el turisme ecològic i social.

També participarà en aquesta visita l’eurodiputada socialista Isabel García.

Comments are closed