Iago Negueruela: “El Govern d’Espanya manté un compromís clar amb la recuperació econòmica de les Illes Balears”

El portaveu del PSIB-PSOE ha realçat la celebració a les Illes Balears en les pròximes setmanes de la Mesa de Diàleg Social d’àmbit nacional i el compromís del president Pedro Sánchez de valorar la pròrroga dels ERTO

El portaveu del PSIB-PSOE, Iago Negueruela, ha valorat molt positivament el compromís “clar” del Govern d’Espanya amb les Illes Balears i la recuperació econòmica i social de l’arxipèlag i ha qualificat “d’essencial” la visita realitzada avui pel president Pedro Sánchez

“La visita del president Pedro Sánchez és essencial per a les nostres Illes, perquè és coneixedor de la situació en què ens trobam i sap que l’arxipèlag és una de les regions d’Espanya que més està patint la crisi econòmica derivada de la situació sanitària i que, per tant, més impuls i desenvolupament necessitarà”, ha exposat Negueruela.

El portaveu socialista ha destacat també que el president del Govern d’Espanya hagi reiterat el seu compromís amb el Govern de les Illes Balears, tal com ha manifestat a la reunió amb la presidenta Francina Armengol, per mantenir la protecció dels treballadors de les Illes.

En aquest sentit, Negueruela ha recordat el compromís adquirit no només pel president Pedro Sánchez, sinó també per la ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, i el ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivà, de valorar la pròrroga dels ERTO.

Segons ha apuntat el portaveu socialista, és “un símptoma positiu del fet que hi haurà una major protecció per als treballadors de les Illes” que aquesta circumstància -la pròrroga dels ERTO- es debati a les Illes Balears.

Respecte d’això, Negueruela també ha celebrat que aquest debat es mantengui amb els agents socials, en el si de la Mesa de Diàleg, que és “allà on s’ha de debatre”. Cal recordar que la Mesa de Diàleg Social d’àmbit estatal es reunirà a les Illes Balears en les pròximes setmanes.

D’altra banda, Negueruela també ha posat de relleu la negociació del Govern d’Espanya per a l’acord en el si de la Unió Europea, que possibilitarà que arribin fons a les Illes Balears per desenvolupar projectes estratègics.

Comments are closed