Illa: “Els socialistes catalans i balears tenim un projecte comú, amb polítiques socials inclusives basades en el diàleg, la convivència i el respecte a la diversitat”

El secretari d’organització del PSC i Alícia Romero, portaveu del PSC al Parlament de Catalunya, participen en una jornada de feina amb els representants del PSIB-PSOE per intercanviar experiències i enfortir vincles

Salvador Illa, secretari d’organització del Partit Socialista de Catalunya (PSC) i cap de l’oposició al Parlament català, ha destacat avui en Palma els vincles “especials” que hi ha entre els socialistes catalans i els socialistes de les Illes.

“El PSC i el PSIB-PSOE tenim molt de punts en comú, sempre hem fet feina des del diàleg, la convivència i el respecte a la diversitat, impulsant polítiques socials valentes, amb projectes inclusius que no deixin ningú enrere. Tenim un projecte comú, que ens uneix i ens enforteix, i que volem compartir”, ha explicat

Acompanyat per Alicia Romero, portaveu del PSC al Parlament de Catalunya, Salvador Illa ha participat en una jornada de feina a la seu del PSIB amb Vicenç Thomas; Catalina Cladera; Patricia Gómez; Rosario Sánchez; Pere Joan Pons, Cosme Bonet, Silvana González; Susanna Moll; Alícia Homs; Juli Fuster i Manuel Palomino.

Des del PSIB-PSOE, el portaveu Cosme Bonet, ha recordat que “els socialistes de les Illes sempre hem mantingut el contacte i una estreta col·laboració amb el PSC, que ara continua amb Salvador Illa” i ha destacat, així mateix, que la seva victòria a les últimes eleccions al Parlament de Catalunya suposa obrir una nova etapa.

“Una nova etapa en què la ciutadania ha votat unitat i diàleg per tornar Catalunya a la seva identitat històrica com a terra diversa, tolerant i sempre a l’avantguarda, sense excloure ningú”, ha expressat Bonet.

En aquest sentit, Illa ha avançat que “a Catalunya s’està consolidant un temps nou amb decisions valentes del Govern d’Espanya que exigeixen dir la veritat, dir en públic el mateix que es diu en privat, i treballar per unir la societat catalana. Sempre des del respecte a l’estat de dret i al marc de convivència”.

Així mateix, Salvador Illa, ha destacat “l’entusiasme, lideratge i empenta” que caracteritza a la presidenta Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE.

“Els seus valors i el seu compromís per oferir i aprofitar oportunitats per a les Illes Balears són molt enriquidors i m’agradaria que les seves polítiques també poguessin desenvolupar-se avui a Catalunya”, ha declarat.

Comments are closed