El PSIB denuncia que el PP continua sense configurar el Govern i critica les mentides sobre la gratuïtat de l’educació 0-3 anys

Marc Pons: “Prohens va dir que governaria sense ‘lletra petita’ i la improvisació amb les escoletes 0-3 li està passant factura”

El Partit Socialista es mostra preocupat amb el nou Govern, que continua sense nomenar directors generals claus en la gestió del Govern com el director general de pressuposts, d’economia, l’interventor general de la Comunitat Autònoma o el director general de l’IBASSAL.

El portaveu adjunt socialista, Marc Pons, reitera que, “a més de la manca de transparència, ens preocupen les prioritats del Govern de Prohens, ja que aquest Govern no arranca”.

Per altra banda, els socialistes critiquen les afirmacions de l’actual presidenta, que afirmava governaria sense “lletra petita”, amb l’actual bloqueig en la gratuïtat de les escoletes i les guarderies de l’etapa 0 a 3 anys. El nou Govern no ha donat cap dada pressupostària de l’execució de la proposta i Marc Pons assenyala “la terrible improvisació en la precipitada aplicació de la mesura sense saber-ne les conseqüències”.

El PSIB-PSOE torna a reiterar la urgència de la concreció en la configuració dels òrgans de Govern i demana al Govern de Prohens que sigui responsable i conseqüent en l’aplicació de les seves promeses electorals.

Comments are closed