La militància del PSIB-PSOE avala els acords de govern amb un 99% de vots a favor

El PSIB-PSOE ha celebrat una consulta sobre els acords de govern sota la pregunta “dones suport als acords de govern per formar un govern progressista presidit per la companya Francina Armengol?”

Dones suport als acords de govern per formar un govern progressista presidit per la companya Francina Armengol? Aquesta és la pregunta que ha pogut respondre la militància del PSIB-PSOE en una consulta convocada per ratificar el suport de les bases socialistes als distints acords assolits per la formació per a la investidura d’Armengol i per a la formació de Govern.

La consulta, celebrada ahir de forma presencial i telemàtica, ha acabat amb el 99% dels vots a favor dels acords de govern assolits, amb una participació de 764 militants.

Un resultat que el Partit Socialista valora molt positivament perquè avala tot el procés negociador i el resultat final, amb un acord de govern que permetrà reeditar per primera vegada dos governs d’esquerres consecutius, i que contemplen 200 propostes per continuar donant solucions concretes als reptes que tenen els ciutadans i les ciutadanes de les Illes Balears.

De fet, la unanimitat del Consell Polític del PSIB-PSOE, màxim òrgan de decisió entre congressos, ja va avalar les negociacions per formar govern que ara ratifica amb un suport massiu la militància dels socialistes de Balears.

Comments are closed