El PSIB-PSOE lamenta la resolució del TS que “atura la línia prudent del Govern i provoca que acceleri la desescalada lenta que tan bé estava funcionant”

El portaveu socialista, Cosme Bonet, ha criticat la “deriva populista i el discurs incongruent” del PP, el qual evidencia que “fa molts d’anys que no governen i que han perdut el sentit de la gestió i el bon govern”

El PSIB-PSOE lamenta la resolució del Tribunal Suprem que suspèn l’aplicació del toc de queda i les limitacions a les reunions socials i familiars a les Illes Balears, una mesura que respecta, però que no comparteix, perquè “atura la línia prudent del Govern i provoca que la desescalada lenta, que tant bé ha funcionat a la nostra Comunitat Autònoma, ara s’acceleri en alguns sentits”.

Així s’ha referit el portaveu del PSIB-PSOE, Cosme Bonet, qui s’ha sumat a la petició de l’executiu autonòmic d’insistir en el manteniment “del seny, la responsabilitat i la prudència demostrades fins ara per part de la població”.

Un comportament exemplar, ha posat de relleu Bonet, que “ha fet possible que siguem una de les comunitats amb menor incidència i una de les destinacions turístiques més segures de la Mediterrània”.

“Si, fruit de la desescalada lenta i prudent plantejada pel Govern des de fa mesos, hem arribat a aquesta bona situació que ens està permetent la recuperació, hem de ser conscients que si seguim així podrem tenir una temporada turística molt positiva que possibilitarà recuperar llocs de feina”, ha destacat el portaveu, recordant alhora que la baixa incidència també salva vides, “que és el més important”.

D’altra banda, Bonet ha tornat a lamentar “la deriva populista del PP”, alabant les comunitats amb poques mesures de prevenció i que provoquen que la incidència estatal es mantengui alta alhora que critica que el Regne Unit no hagi tret Espanya del semàfor taronja.

A parer del socialista, aquest és un discurs “totalment incongruent” i que denota “que el Partit Popular fa molts d’anys que no governa i que ha perdut el sentit de la gestió i del bon govern”.

“Si volem que Balears sigui un destí segur per reactivar l’economia, necessitam controlar els contagis”, ha recordat Bonet, demanant-se com és possible que el PP critiqui que el Govern, precisament, gestioni en aquest sentit. “L’única explicació que trobam és que volen que el Regne Unit continuï limitant l’arribada de turistes a les Illes Balears”, ha conclòs el portaveu socialista.

Comments are closed