El PSIB-PSOE condemna l’assassinat masclista d’una dona a Eivissa

Minut de silenci a Mallorca
Minut de silenci a Eivissa (1)

Sílvia Cano: “Posarem tota l’energia i la feina dels socialistes per aconseguir una societat on les dones puguin viure amb seguretat, igualtat i llibertat”

Des del PSIB-PSOE volem expressar la nostra condemna i el més absolut rebuig al nou assassinat masclista d’una dona de 21 anys a Eivissa aquest divendres, així com també traslladam el condol a familiars i amics de la víctima.

Els Socialistes de les Illes Balears s’han sumat als minuts de silenci convocats al Consolat de Mar i a l’Ajuntament d’Eivissa en mostra del rebuig d’aquest assassinat masclista. La secretària d’Igualtat del PSIB-PSOE, Sílvia Cano, ha expressat “el dolor, ràbia i solidaritat amb la família de la víctima davant d’aquest nou cas de violència masclista a les Illes”.

“Ja són 41 les dones assassinades per violència masclista a Balears d’ençà que hi ha recompte oficial i el segon cas en dues setmanes”, ha incidit Cano. A més, Cano ha exposat “el compromís de no defallir fins que no acabem amb aquesta violència estructural que patim les dones pel fet de ser dones”.

Finalment, Cano s’ha compromès a “posar tota l’energia i feina parlamentària dels socialistes per a aconseguir tenir una societat més decent on les dones puguin viure amb seguretat, igualtat i llibertat”.

Comments are closed