L’eurodiputada del PSIB-PSOE, Alícia Homs, elegida nova presidenta de les Joventuts Socialistes d’Europa

La socialista es compromet a treballar per una Europa “més solidària, més social, més feminista i que lideri la lluita contra el canvi climàtic”

L’eurodiputada del PSIB-PSOE, Alícia Homs, ha estat elegida nova presidenta de les Joventuts Socialistes d’Europa durant el Summer Camp, l’escola de formació anual dels joves socialistes europeus que enguany es celebra a Varna, Bulgària.

Homs, proposada per les Joventuts Socialistes d’Espanya, s’ha imposat per 127 a 92 vots a l’altra candidata a ocupar el càrrec, l’austríaca Sara Costa, amb la qual cosa la socialista de les Illes Balears es converteix en el referent dels joves progressistes europeus al capdavant de l’organització política juvenil més important d’Europa.

Una gran notícia que Homs assumeix amb “moltes ganes i molt a il·lusió”, en un càrrec que confirma la importància del socialisme illenc i europeu en el panorama internacional.

Amb aquesta nova responsabilitat, Homs s’ha marcat l’objectiu de “continuar lluitant per una Europa més solidària, més social, més feminista i que lideri la lluita contra el canvi climàtic”, però també una Europa “en la qual els joves ens sentim representats, que continuï generant oportunitats i que ens ajudi a començar el nostre camí a la vida”.

Homs ha estat elegida eurodiputada a les eleccions europees del passat 26 de maig. Abans, havia format part del gabinet de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, ha fet feina com a becària al Parlament Europeu, és Graduada en Ciències Polítiques i té un Màster en Diplomàcia i Organitzacions Internacionals.

El PSIB-PSOE considera una gran notícia el seu nomenament perquè de ben segur contribuirà a millorar la vida dels i les joves de les Illes Balears i a traslladar les seves reivindicacions a les principals institucions.

Comments are closed