Cosme Bonet és elegit president de la Comissió d’Hisenda del Senat i Susanna Moll, vicepresidenta de la d’Indústria, Turisme i Comerç

Patricia Abascal serà la portaveu socialista a la Comissió de Discapacitat de la cambra alta mentre que Carme García ho serà a la d’Economia i Empresa

El Senat ha constituït les comissions de les quals els senadors i senadores socialistes de les illes en tendran un paper fonamental.

D’aquesta manera, el senador per Mallorca, Cosme Bonet, ha estat elegit president de la Comissió d’Hisenda, avalat per l’experiència d’aquests quatre darrers anys com a conseller d’Economia, Hisenda i Turisme del Consell de Mallorca.

A més a més, el senador socialista també serà vocal de les comissions d’Assumptes Exteriors i de Peticions, a més de membre de la Diputació Permanent del Senat.

Pel que fa a la senadora per Mallorca, Susanna Moll, ha estat elegida vicepresidenta de la Comissió d’Indústria, Turisme i Comerç, clau en la defensa dels interessos de la principal indústria de l’illa, i vocal de les comissions d’Assumptes Iberoamericans, d’Incompatibilitats i de Sanitat, Consum i Benestar Social.

Patricia Abascal, senadora per Eivissa i Formentera, serà la portaveu del Grup Parlamentari Socialista del Senat a la Comissió de Discapacitat i vocal a les comissions Mixta de Seguretat Nacional, Treball, Migració i Seguretat Social i a la Constitucional.

Finalment, la senadora per Menorca, Carme Garcia Querol, ha estat elegida portaveu socialista de la Comissió d’Economia i Empresa i vocal a les comissions de les Comunitats Autònomes, a la d’Entitats Locals i a la de Funció Pública.

Amb aquesta distribució, els senadors i senadores socialistes de les Illes Balears faran feina amb temes claus per al futur i els interessos de la nostra comunitat autònoma, desenvolupant una tasca que es veurà reforçada amb la constitució del Grup Territorial de senadors socialistes de les Illes Balears, aprovada pel Consell Polític del PSIB-PSOE.

Comments are closed