El PSIB-PSOE destaca que la llei turística “marcarà el camí” i reafirmarà Balears en el lideratge turístic “des de la protecció de l’entorn i els drets laborals”

Alfonso Rodríguez: “Es tracta d’una iniciativa innovadora que, sense cap mena de dubte, serà mirada i admirada per molts d’altres territoris i marcarà el camí”

la nova llei turística, que el portaveu del partit, Alfonso Rodríguez, ha destacat que permetrà a les Illes Balears “tornar a assolir el lideratge turístic amb una mirada de futur, des de la protecció de l’entorn i dels drets dels treballadors i treballadores”.

“Estam enormement satisfets perquè, de nou, una llei de les Illes Balears apunti cap a la innovació i el lideratge de la nostra indústria i que, a més, s’hagi fet des de l’acord i el consens amb els agents”, ha insistit Rodríguez, alhora que ha destacat que “sense cap mena de dubte, serà mirada i admirada per molts d’altres territoris i marcarà el camí”.

El portaveu socialista també ha ressaltat que “parlam d’una llei turística que no tracta únicament de l’activitat turística i de la satisfacció del turista, sinó que també -i fonamentalment- tracta aquesta activitat des de la circularitat i pensant en la protecció de l’entorn que, efectivament, la fa possible”.

A més a més, Rodríguez ha posat de relleu el vessant social d’aquesta llei, emfasitzant el fet que “és una llei que pensa també en els treballadors i, especialment, en les treballadores i dignifica les seves condicions de feina”. “Les millores en els drets laborals són evidents”, ha valorat.

Pel que fa a l’anunci del bloqueig de noves places turístiques a totes les illes per als pròxims quatre anys, Rodríguez ha destacat que allò que s’ha d’aconseguir és “la qualitat i no la quantitat”.

Comments are closed