El PSIB-PSOE critica la manca de projecte de Prohens i la convida a explicar als ciutadans “quin PP s’han de creure: el que aposta per les grans superfícies o el que defensa el petit comerç”

Rodríguez: “Prohens recordarà el suport del seu partit, amb Bauzá, Isern i el mateix Jaime Martínez, als megaprojectes de grans superfícies com el de ses Fontallenes”

El portaveu del PSIB-PSOE, Alfonso Rodríguez, ha convidat Marga Prohens a explicar als ciutadans “clarament” quin és el PP que s’han de creure, si aquell que aposta per les grans superfícies quan governa o el que diu que defensa el petit comerç quan està a l’oposició.

“Prohens recordarà el suport del seu partit, amb Bauzá, Isern i el mateix Jaime Martínez, als megaprojectes de grans superfícies com el de ses Fontallenes”, ha recordat Rodríguez, posant de relleu que aquest suport era i és “incompatible amb la defensa del petit comerç” de què treu pit ara el PP des de l’oposició.

Així, el portaveu convida el PP a “aclarir-se” i a contestar una pregunta molt clara: “defensen les grans superfícies comercials o el petit comerç?” O, el que és el mateix, Rodríguez demana a Prohens que expliqui amb claredat “a quin PP haurien de creure els ciutadans, si al que diu que defensa el petit comerç o el que aposta per les grans superfícies quan governa”. “Aquest és el dubte i la pregunta que ens feim tots”, ha dit el portaveu.

Una manca de projecte polític del principal partit de l’oposició a les Illes Balears que “ja no sorprèn tant”. “Ja no sorprèn tant el costum del PP de dir una cosa des de l’oposició i de fer-ne una d’altra des del govern”. En aquest sentit, Rodríguez ha recordat que es tracta del mateix que fan amb altres qüestions, especialment la fiscalitat. “Es cansen d’abaixar impostos quan fan oposició, però després els apugen quan governen”, ha recordat.

“Aquests dies, amb l’excusa de criticar les mesures d’estalvi energètic com a inútils, tot i que les dades ja els estan desmentint amb puntes d’estalvis de més del 5%, ara tornen a ser els principals defensors del petit comerç”, ha asseverat Rodríguez, recordant que quan governen, demostren just el contrari, “apostant decididament per les grans superfícies comercials que, precisament ofeguen el petit comerç”.

Comments are closed