Marc Pons, nomenat Secretari de Transició Ecològica del PSOE i Bel Oliver, Silvana González i Iago Negueruela, membres del Comitè Federal

Francina Armengol: “Els Socialistes de Balears estam molt contents per tenir, per primera vegada, una secretaria molt important en un tema que és clau en els moments que estam vivint”

El Secretari de Relacions Institucionals del PSOE Menorca, Marc Pons, ha estat elegit pel 40è Congrés del PSOE com a nou membre de la Comissió Executiva Federal del PSOE en la Secretaria de Transició Ecològica Justa i la Preservació de la Biodiversitat.

Pel que fa al Comitè Federal, han estat elegits pel 40è Congrés com a nous membres la presidenta del PSIB-PSOE, Isabel Oliver; la Secretària d’Organització, Silvana González; i el Secretari d’Ocupació, Iago Negueruela.

La Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha qualificat aquests nomenaments de molt bones notícies, especialment la inclusió de Marc Pons com a secretari de Transició Ecològica Justa i Preservació de la Biodiversitat.

“Els Socialistes de les Illes Balears estam molt contents perquè, per primera vegada, tenim una secretaria molt important, en un tema que és clau en els moments que estam vivint”, ha ressaltat Armengol.

La socialista també ha reconegut estar ”entusiasmada” amb el nomenament de Pons, perquè “se li ha encarregat a una persona molt estimada pels socialistes de les Illes, que va ser president del Consell de Menorca, conseller de Presidència i de Mobilitat al Govern i que ha tirat endavant les cabdals lleis de canvi climàtic i habitatge”, ha destacat.

Així mateix, Armengol també ha realçat que el 40è Congrés del PSOE hagi elegit “tres persones fantàstiques” per formar part del Comitè Federal, com són Isabel Oliver, Silvana González i Iago Negueruela. “Una gran representació”, ha dit.

Finalment, la Secretària General del PSIB-PSOE ha valorat aquest congrés com un congrés “potent, d’unitat, de força i d’esperança de cara al futur, que és el que ha de traslladar el Partit Socialista per fer possibles els canvis que necessita la nostra societat”.

Comments are closed