El PSIB-PSOE considera ideològica i partidista la modificació de la llei que proposa el Govern de Prohens per tal de cessar l’actual director general d’IB3

Piar Costa: “el Govern de Prohens vol tornar a l’època més fosca de l’expresident Bauzá, amb una intenció clara de tornar a manipular la televisió pública i convertir l’ens en una eina propagandística”

El PSIB-PSOE rebutja la voluntat del Govern de modificar la llei per tal de cessar Andreu Manera, actual director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, únicament per motius partidistes i ideològics. 

Aquesta modificació de la llei permetria l’elecció d’un nou director general, amb vigència de l’actual. D’aquesta manera, aquest nomenament perdria independència entre el responsable de l’Ens Públic i el Govern. 

Pilar Costa, secretària segona de la mesa del Parlament de les Illes Balears, rebutja aquesta decisió i la valora com “tornar a l’època més fosca de l’expresident Bauzá, amb una intenció clara del Partit Popular de tornar a manipular la televisió pública i convertir l’ens en una eina propagandística al servei del Govern de Prohens”.

Els i les socialistes defensen la modificació de la llei que el Govern del Pacte va realitzar l’any 2015, ja que segons Pilar Costa, “la modificació va permetre nomenar un director general amb la majoria absoluta de la cambra parlamentària quan l’etapa de l’anterior director general hagués finalitzat”. Ara, però, segons afirma Costa, “la modificació que proposa el Partit Popular és per tal d’elegir un nou càrrec quan l’actual encara té vigència”.

Tall de veu de les declaracions: https://go.ivoox.com/rf/113966717 

Comments are closed