Nadia Calviño: “El vot per al Partit Socialista val per dos: per paralitzar a la ultradreta i per continuar amb la modernització del nostre país”

La candidata al Congrés dels Diputats, Francina Armengol, a l’acte central de campanya celebrat a l’Escola d’Hosteleria davant de més de 500 persones ha afirmat que “el problema de Balears és el PP i no VOX que s’ha menjat el marc ideològic de l’extrema dreta”

La vicepresidenta primera i ministra d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño ha afirmat a Palma que “el vot per al Partit Socialista val per dos: per paralitzar a la ultradreta i per continuar amb la modernització del nostre país”.

En aquest sentit, Calviño, ha destacat que “el Partit Socialista té un programa de futur i una visió positiva del que pot passar en els pròxims anys al nostre país” perquè, ha afegit la Vicepresidenta primera del Govern de Pedro Sánchez “quan vàrem arribar al 2018 al Govern d’Espanya i comparam la situació política actual el balanç és molt positiu i les dades són indiscutibles”.

Per exemple, Nadia Calviño, ha destacat que “en aquest temps s’han creat quasi 2 milions de llocs de treballs i ara hi ha 20 milions de persones afiliades a la Seguretat Social”. La Vicepresidenta també ha especificat que “gràcies al Govern de Pedro Sánchez s’ha baixat la taxa de temporalitat del 25 al 14 per cent i això ha estat fonamental per a Espanya i per a les Illes Balears”.

La vicepresidenta del Govern de Pedro Sánchez també ha aprofitat per posar en valor “la política econòmica del govern perquè des del 2018 s’ha pujar un 50 per cent el Salari Mínim Interprofessional i les pensions un 25 per cent i això dona esperança tant als joves com a les persones majors del nostre país”.

Finalment, Calviño ha afirmat que “el Pedro Sánchez i el Govern d’Espanya governen per a tothom i això ho hem tingut molt clar des del primer dia perquè el nostre objectiu ha estat i és representar a la majoria social del nostre país fent una gestió neta i aprofitant les eines que ens venen d’Europa”.

Per la seva banda, Francina Armengol, candidata al Congrés dels Diputats i secretària general del PSIB-PSOE ha afirmat que “el problema de Balears és el PP i no VO que s’ha menjat el marc ideològic de l’extrema dreta”.

Armengol ha aprofitat per “agrair la bona gestió que ha exercit el Govern de Pedro Sánchez perquè sense ells i elles la ciutadania no hagués estat protegida en els pitjors moments de la pandèmia sanitària” i ha fet que “ara tinguem una taxa d’afiliació de 622.000 persones amb plena ocupació i millors salaris que mai gràcies al govern progressista d’Espanya i els 8 anys de govern de pacte a Balears”.

La candidata al Congrés dels Diputats, Francina Armengol, també ha aprofitat per recordar “la importància per explicar i contraposar idees perquè no és possible anar als debats i dir mentides com fa Feijóo que diu que el PP ha pujat les pensions quan no és veritat i volen crear un marc de la mentida”.

Armengol ha aprofitat per recordar que els governs progressistes “tenen i han tengut com objectiu protegir a tothom perquè fa 40 anys que lliutam per consolidar l’Estat de Benestar, la inversió pública i garantir els drets d’igualtat a tots els col·lectius que pateixen com LGTBI”.

“Jo com vosaltres pensava que això estava consolidat: que els drets als més febles estaven aconseguits però es torna a demostrar una vegada més que és més fàcil destruir que construir”, ha afegit la candidata socialista.

Armengol també s’ha dirigit a les dones “perquè no podem defallir en aquesta lluita en la protecció dels nostres drets ni un segon i aquest 23 de juliol, si governa la dreta, serem les més perjudicades” per això, ha afirmat Armengol “hem de lluitar per continuar consolidants els nostres drets i no veure com les nostres filles tenen por d’anar al carrer i trobar-se amb gent que fomenta l’odi”.

Finalment, la candidata al Congrés dels Diputats, Francina Armengol, ha demanat que “dia 24 de juliol ningú s’ha d’empanadir de no haver anat a votar perquè per als progressistes ha de ser una obligació anar a votar i continuar lluitant per allò que ens preocupa”

Per la seva banda, Catalina Cladera, secretària general de la Federació Socialista de Mallorca ha afirmat que aquests darrers anys “hem avançat en drets i llibertats, serveis públics, i ara tenim una oportunitat d’or per no fer avançar el que ve i hem de ser el mur de contenció de les polítiques ultres que venen d’Europa”.

Finalment, Jose Hila, secretari general de l’Agrupació Socialista de Palma ha dit que “aquest diumenge celebrarem la victòria de Pedro Sánchez com a president del Govern d’Espanya perquè la ciutadania ha d’elegir entre la mentida i el negacionisme i estic segur que triarà continuar avançant en progrés”.

Comments are closed