El Parlament aprova una proposta conjunta de la majoria de grups parlamentaris per demanar que es mantenguin els llocs de feina de Majorica a l’illa

La Proposició No de Llei, defensada pel diputat socialista Ares Fernández, ha estat signada per tots els grups de la cambra excepte Vox

La Comissió de Turisme i Treball del Parlament ha aprovat per unanimitat una iniciativa signada per tots els grups parlamentaris excepte Vox -que tampoc no ha assistit a la comissió ni, per tant, participat del debat- per demanar que es mantenguin a Manacor la producció, la comercialització i l’administració de l’empresa Majorica i que es garanteixin els llocs de feina.

Per part del Grup Parlamentari Socialista ha defensat la iniciativa el diputat Ares Fernández, qui ha recalcat la necessitat d’aquesta iniciativa per “donar suport al poble de Manacor, a la comarca del Llevant i a tot Mallorca”.

“Majorica viu una situació molt delicada i el futur de l’empresa afectarà, a més dels treballadors, a tot el teixit productiu de la comarca, ja que la possible deslocalització de la producció i comercialització incideix directament en el sector productiu i turístic de l’àrea”.

Respecte de les darreres notícies publicades que indiquen que l’administrador concursal de l’empresa ratifica la proposta d’adjudicació inicial, Fernández ha ratificat la postura del seu grup: “hem d’estar al costat dels treballadors i del poble de Manacor”.

En aquest sentit, el diputat ha insistit en el fet que les prioritats són clares: mantenir el nombre més gran de llocs de feina possible i mantenir el teixit industrial que representa Majorica tant al municipi com a la comarca.

“Amb aquesta iniciativa volem manifestar el nostre suport als treballadors i manifestar la ferma voluntat que s’arribi a la solució més adequada per aquests i per a tot el mercat laboral del Llevant de Mallorca”, ha defensat Fernández.

La iniciativa, en concret, insta el Govern a treballar amb totes les parts implicades per garantir que es trobi una solució que sigui tan beneficiosa com sigui possible per als treballadors i treballadores de l’empresa, fet que redundaria també en el mercat laboral de la comarca.

Comments are closed