Pere Joan Pons anuncia el compromís dels socialistes de tornar a augmentar el salari mínim interprofessional

El candidat al Congrés també ha demanat al PP “que expliqui d’on té pensat retallar per poder fer la gran baixada d’impostos que proposen”

El candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, ha visitat avui dematí la taula informativa que els socialistes de Palma han muntat en el mercat de Pere Garau, on s’ha compromès a augmentar, de nou, el salari mínim interprofessional i a continuar desenvolupant una economia que “creï ocupació el més indefinida possible i permeti tenir uns salaris dignes”.

Pons ha explicat la proposta econòmica del Partit Socialista de cara a les eleccions del 10 de novembre i ha explicat que el model econòmic que persegueixen és el “d’un futur basat en una economia centrada en la transició ecològica i que aposti per la innovació i la ciència”.

En aquest sentit, el candidat al Congrés també ha anunciat que la inversió en innovació i ciència en els pròxims pressupostos generals de l’estat serà del 2,5% i que, a més, s’aprovarà un nou Estatut dels Treballadors.

“El Partit Socialista és l’únic partit, a menys de 10 dies de les eleccions, amb un projecte clar i amb una proposta de model econòmic socialment sostenible, tal com hem demostrat els darrers 15 mesos”, ha assegurat Pons, qui ha posat d’exemple les polítiques desenvolupades a les Illes Balears al llarg dels darrers anys.

Així, el socialista s’ha referit al model “d’estabilitat i pau social” que ha permès a les Balears “tenir seguretat i bones inversions”, com també la posada en marxa de mesures que han fet possible que més de 70.000 persones surtin d’una situació d’exclusió o la resposta conjunta a situacions excepcionals, com la provocada per la fallida de Thomas Cook.

“Enfront de situacions de dificultat, hem treballat de manera conjunta, fent feina per preservar els sectors i els llocs de feina quan ha estat necessari”, ha exposat Pons, qui també ha insistit en el fet que “no sé com es pot dir que és possible fer tot això sense impostos, com diu el PP; hauran d’explicar d’on pensen retallar els pròxims anys per fer aquesta gran baixa d’impostos que proposen”.

També ha visitat la taula informativa dels socialistes el batle de Palma i secretari general del PSOE Palma, José Hila, qui també ha demanat el vot massiu per al Partit Socialista el 10 de novembre per fer possible “un govern seriós i que es dediqui a solucionar els problemes de la gent, no a crear-los”.

Comments are closed