Reyes Maroto demana a Menorca el “vot útil per al PSOE, perquè enfront del bloqueig nosaltres proposam seguir avançant”

Francina Armengol: “Deman el vot per a l’única formació que pot fer possible que els nostres somnis es converteixin en realitat, el Partit Socialista”

La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha fet una visita avui a Menorca, on ha fet una passejada pels carrers de Maó i ha protagonitzat l’acte central de campanya dels socialistes de Menorca davant més de 100 persones, acompanyada de la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, el candidat al Congrés, Pau Morlà, la candidata per Menorca al Senat, Carme Garcia, la secretària general del PSOE Menorca, Susana Mora, i el batle de Maó, Héctor Pons.

Maroto ha demanat un “vot útil per al Partit Socialista, perquè enfront del bloqueig nosaltres proposam seguir avançant”.

La ministra en funcions ha defensat que “en aquests 15 mesos a Balears li ha anat molt millor amb el Partit Socialista des del Govern d’Espanya”, per la qual cosa ha demanat “que la gent es mobilitzi, perquè l’únic que ens permetrà continuar progressant i sumant és el vot al PSOE”.

De fet, Maroto ha recordat com des del Govern d’Espanya “hem aprovat un Decret Llei important per atendre la fallida de Thomas Cook, pel qual continuam fent feina per fer realitat totes les mesures que contempla, amb la urgència que necessita aquesta comunitat autònoma per donar resposta des d’un Govern que atén els problemes de la gent”.

Pel que fa a Menorca, la ministra en funcions ha defensat que “molt aviat tendrà la interconnexió tan necessària perquè no hi hagi més panes elèctriques”, de la mateixa manera que ha celebrat que “hem aconseguit que Quesería Menorquina tengui un projecte de futur”.

Per això, Maroto ha defensat un vot útil “que defensi els veïnats i les veïnades de Menorca, els quals han trobat en el Partit Socialista un Govern amic i un president preocupat pels problemes d’aquí”.

En el mateix sentit s’ha pronunciat la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, qui ha defensat que “l’únic partit que pot garantir el futur necessari per a Espanya i per a Balears és el Partit Socialista, per això deman el vot per a l’única formació que pot fer possible que els nostres somnis es converteixin en realitat”.

Armengol ha recordat que “quan a Balears hem tengut un problema hem tengut una ministra amiga que ha intentat cercar solucions als problemes, ho hem viscut amb Quesería Menorquina o amb la fallida de Thomas Cook”.

De cara al 10 de novembre, la secretària general ha remarcat que els socialistes “estam fent una campanya intensa, positiva, amb il·lusió, convençuts que és molt necessari guanyar les eleccions per tenir un govern estable, fort, que resolgui els problemes de la gent i que pugui tirar endavant el full de ruta compartit amb Balears, la qual cosa només pot fer Pedro Sánchez”.

Finalment, el número 3 de la candidatura al Congrés i candidat per Menorca, Pau Morlà, ha animat a tothom a “sortir a votar per un missatge fort i valent a favor de Menorca”; mentre que la candidata per Menorca al Senat, Carme Garcia, ha insistit en què “Menorca ja ha dit que som d’esquerres, progressistes, ecologistes i feministes, per la qual cosa el 10 de novembre tothom ha de votar el Partit Socialista i ajudar a tenir una representació menorquina i d’esquerres al Congrés i al Senat”.

Comments are closed