Pons i Bonet demanen el vot socialista el 10 de novembre per representar “el vot més segur per evitar que la ultradreta governi a Espanya”

Els candidats al Congrés i el Senat recordaren en una trobada amb militants a Puigpunyent que “l’única alternativa a un govern presidit per Pedro Sánchez és un govern presidit per Pablo Casado”

Els Socialistes de les Illes Balears continuen amb la seva agenda de visites a tots els territoris de l’illa. Ahir vespre, els candidats al Congrés i al Senat per Mallorca, Pere Joan Pons i Cosme Bonet, visitaren la Casa de Cultura de Puigpunyent per compartir xocolatada amb els militants de l’agrupació i companys socialistes dels municipis de la Tramuntana, on asseguraren que el vot per al Partit Socialista és “el vot més segur per evitar que la ultradreta governi a Espanya” a partir del 10 de novembre.

El candidat al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, insistí en el fet que el Partit Socialista és “l’única alternativa per a un govern estable a Espanya” i va recordar que qualsevol govern progressista a Espanya passa per un govern liderat per Pedro Sánchez.

“L’alternativa a un govern presidit per Sánchez és un govern presidit per Pablo Casado”, destacà Pons, no sense abans recordar que “el PP només pot ser alternativa si compta amb el suport de la ultradreta”.

Per la seva banda, el candidat al Senat per Mallorca, Cosme Bonet, recordà el caràcter “històric” de la votació que es produirà d’aquí a just una setmana.

“El 10 de novembre ens trobarem enfront d’unes eleccions històriques”, remarcà Bonet, qui apel·là “a tots els ciutadans i ciutadanes” a anar a votar massivament diumenge que ve. “No ens podem permetre no lluitar contra l’extrema dreta amb la força del nostre vot”, exposà el candidat al Senat.

En aquest sentit, Bonet també recordà als assistents a la trobada que “no compartim ni un sol dels valors de l’extrema dreta”, alhora que destacà que “potser Casado ara vagi de moderat, però el cert és que haurà de pactar amb la ultradreta si vol governar Espanya”.

Pere Joan Pons també demanà el vot per al Partit Socialista per poder consolidar, tant a Espanya com a les Illes Balears, les polítiques progressistes iniciades aquí la passada legislatura i que dugueren a uns resultats històrics tant el 28 d’abril com el 26 de maig.

Comments are closed