Pere Joan Pons fa una convidada a la mobilització “per plasmar el canvi” iniciat fa quatre anys a les Illes Balears i deu mesos a la resta d’Espanya

El candidat socialista al Congrés dels Diputats ha dit que afronta aquesta jornada de reflexió “amb tranquil·litat, però també amb l’esperança que hi hagi una gran mobilització”

El candidat socialista al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, ha passat el dematí de la jornada de reflexió d’avui fent el mateix que sol fer cada dissabte: anar al mercat de Santa Catalina de Palma per comprar peix i altres productes frescs que més tard cuinarà a casa per dinar amb la família. Un pla que li agrada molt fer, com també asseure’s una estona en una cafeteria dels voltants del mercat per llegir la premsa tranquil·lament i prendre un cafè, dues de les seves grans passions.

El candidat socialista ha dit que afronta aquesta jornada de reflexió “amb tranquil·litat, però també amb l’esperança que hi hagi una gran mobilització”. Així mateix, Pons ha aprofitat per recordar que els comicis de demà són “la primera volta” d’una campanya electoral “intensa”, ja que dilluns mateix “començarà la segona volta”.

“Nosaltres afrontam aquesta primera volta amb molta d’il·lusió i esperança”, ha expressat el candidat socialista, qui també ha convidat  tothom que es mobilitzi per “plasmar aquest canvi que s’ha fet aquesta legislatura amb Francina Armengol i també amb els 10 mesos de Pedro Sánchez”.

En aquest sentit, Pere Joan Pons ha recordat que el “tàndem” format per la presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a revalidar el càrrec, Francina Armengol, i el candidat a la presidència del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, “ha funcionat”.

Comments are closed