El PSIB-PSOE es marca com a objectiu guanyar les eleccions autonòmiques i locals després de la victòria “clara i contundent” a les generals

La Comissió Executiva dels socialistes de les Illes Balears s’ha reunit avui horabaixa per valorar els “històrics” resultats de les eleccions generals d’ahir i començar a treballar de cara als comicis autonòmics, municipals i europeus que se celebren el pròxim 26 de maig

El portaveu del PSIB-PSOE, Iago Negueruela, ha qualificat els resultats de les eleccions generals del 28 d’abril com a “històrics” per als socialistes de les Illes Balears, amb una victòria “clara i contundent” que evidencia que s’ha aconseguit “el primer objectiu d’aquesta doble campanya, amb uns resultats amb els quals la ciutadania ha validat les nostres polítiques de canvi”.

Així s’ha referit Negueruela en acabar la Comissió Executiva del PSIB-PSOE, que s’ha reunit avui horabaixa per valorar els resultats dels comicis nacionals d’ahir, en els quals els socialistes han guanyat en vots i escons a totes les illes, recuperant el diputat per Menorca i els quatre senadors, cosa que “demostra l’abast de la victòria”, ha destacat Negueruela.

Respecte d’aquesta victòria, el portaveu socialista ha destacat que “reforça el nostre projecte, com també el lideratge de Francina Armengol” i ha insistit en el fet que és aquest el camí que s’ha de seguir per “guanyar les eleccions autonòmiques i poder continuar amb el progrés a les nostres illes”.

Unes segones eleccions en el termini d’un mes a les quals, ha emfasitzat Negueruela, “ens presentam per guanyar-les, com ja hem fet amb les primeres”.

No obstant això, el socialista ha recordat que “encara no hi ha res guanyat” i que per això demana a la ciutadania “que no ho donin per fet i es mobilitzin al màxim”, ja que s’ha demostrat que “s’atura la dreta amb participació i mobilització”.

En aquest sentit, el socialista ha dit que des d’avui ja s’està fent feina intensament i que els resultats d’ahir demostren que “l’estratègia ha estat l’encertada”, perquè els ciutadans i ciutadanes “el que volen és parlar de drets i oportunitats, i seguirem demostrant que som el millor partit per fer-ho, per què l’alternativa és molt dura, amb una dreta sense model i amb propostes de retrocés enormes”.

Com a exemple, Negueruela s’ha referit a les polítiques dutes a terme per Francina Armengol al capdavant del Govern de les Illes Balears aquesta legislatura, com també de Pedro Sánchez com a president del Govern d’Espanya els últimsdeu mesos, “retornant drets i prestacions retallades i construint uns pilars socials més necessaris que mai”, ha asseverat.

“Ha quedat clar que el tàndem format per Francina Armengol i Pedro Sánchez funciona i és el millor per defensar els interessos de les illes”, ha ressaltat Negueruela, qui també ha expressat el seu desig perquè aquest tàndem “segueixi funcionant quatre anys més per poder seguir vetllant pels interessos de la ciutadania”.

Una ciutadania que, a parer del portaveu socialista, “ha apostat per l’estabilitat, el progrés i la valentia enfront de la por, el conformisme, la crispació, les retallades i la corrupció”.

Comments are closed