Francina Armengol demana que la mobilització del 1r de maig es vegi reflectida el dia 26 per “poder seguir avançant i aplicant polítiques tan necessàries per a les Illes Balears”

La candidata a la presidència del Govern de les Illes Balears ha participat en la manifestació del Dia Internacional del Treballador, on ha destacat que “hem aconseguit moltes coses junts aquesta legislatura”, tot i que encara “queda molt per fer”

El PSIB-PSOE s’ha sumat a la tradicional manifestació del primer de maig, Dia Internacional del Treballador, que cada any organitzen els sindicats més representatius de les Illes per demanar la consolidació dels drets laborals i a la qual han participat més de mil persones.

La secretària general del PSIB-PSOE i candidata a la presidència del Govern de les Illes Balears ha assistit a la manifestació acompanyada per una àmplia representació socialista, i ha demanat que “la mobilització d’aquest primer de maig, per la igualtat i la qualitat en els llocs de treball, es vegi reflectida el 26 de maig amb una gran victòria”, ja que, ha destacat, això seria el que permetria “seguir avançant i aplicant polítiques tan necessàries en la nostra Comunitat Autònoma”.

Concretament, la candidata socialista ha fet referència a continuar amb les polítiques desenvolupades aquesta legislatura pel Govern de les Illes Balears en matèria laboral. “Hem aconseguit moltes coses junts aquesta legislatura”, ha posat de relleu.

Unes polítiques que han permès “crear més 70.000 llocs de feina, millorar els contractes de 24.000 treballadors i treballadores gràcies al Pla de Lluita contra la Precarietat Laboral”, que també han fet possible que “molts de joves, dones i majors de 45 anys trobin una feina gràcies a les polítiques actives d’ocupació” com també “que les cambreres de pisos hagin vist reconegudes part de les seves malalties com a professionals”.

Així mateix, la candidata socialista ha recordat la fita del Govern d’Espanya d’aprovar la pujada del salari mínim interprofessional.

En aquest sentit, Armengol ha dit que “tenim moltes coses a celebrar”, en referència a la victòria socialista en les passades eleccions generals, però també que “som conscients que encara queda molt per aconseguir, tot i que estam en la bona línia”.

Comments are closed