Armengol demana repetir una gran mobilització el 26 de maig “perquè amb quatre anys de governs socialistes aquí i a Madrid podrem avançar moltíssim i fer els nostres somnis realitat”

Unes 200 persones han participat a la presentació de la candidatura de Sencelles, encapçalada per Tomeu Morro, que tampoc s’han volgut perdre Mercedes Garrido i Francina Armengol

La Secretària General del PSIB-PSOE també ha agraït a la candidatura de Sencelles “fer una passa valenta per treballar pel municipi” i “mantenir viu el socialisme a Sencelles, aconseguint que any rere any segueixi creixent”.

Els socialistes de Sencelles han presentat avui la seva candidatura per a les eleccions del pròxim 26 de maig, encapçalada per Tomeu Morro, en un dinar amb prop de 200 persones al que han assistit la Secretària General del PSIB-PSOE i candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i la Secretària General dels i les Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido.

Armengol ha aprofitat per agrair “els magnífics resultats del Partit Socialista diumenge passat”, assegurant que “vàrem sortir a les urnes per triar una Espanya més coherent, més educada i més social, amb polítics valents que posin les persones en el centre de les polítiques”.

“Aquests 10 mesos amb governs socialistes aquí i a Madrid hem avançat moltíssim”, ha assegurat la candidata al Govern, afirmant que “si jo sóc presidenta aquí i Pedro Sánchez ho és a Madrid, treballarem moltíssim per fer realitat els somnis que tenim”.

Perquè això sigui possible, però, Armengol ha advertit que “dia 26 de maig hem de repetir la mobilització de diumenge passat, ja que “ens jugam quina educació, quina sanitat, quines polítiques socials i quina ocupació volem a les illes”.

En una data assenyalada com el Dia del Treballador, Armengol ha recordat que aquesta legislatura “hem creat més de 70.000 llocs de feina, millorat més de 24.000 contractes, afavorit els joves i aturats de llarga durada”, però ha assegurat que “queda moltíssim per fer” i per això “necessitam quatre anys més per donar continuïtat a aquestes polítiques”.

En aquest sentit, ha destacat que el cap de llista senceller, Tomeu Morro, “estima intensament el seu poble, i per això farà una feinada per aconseguir el millor pel municipi i per la gent que hi viu”.

En aquest punt ha coincidit amb la Secretària General dels i les Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, que ha assegurat que Tomeu Morro “és una persona de confiança, que representa el compromís i les ganes d’ajudar sempre els que ho necessiten” i per això “Sencelles tindrà la sort de tornar-lo a tenir de batle a partir del 26 de maig.

Un projecte per a totes les edats a Sencelles

Per la seva banda, el candidat a la batlia de Sencelles, ha presentat una llista “mescla d’experiència i joventut” però “plena de persones amb moltes ganes de donar continuïtat a la feina que hem estat fent aquests darrers quatre anys”.

Morro ha explicat les línies generals del seu programa, centrat en la mobilitat, l’economia, la cultura i els joves, i ha assegurat que “farem feina per un Sencelles que es pugui viure a peu i que sigui un motor per atraure turisme en temporada baixa”.

Així mateix, el socialista s’ha compromès a fer de Sencelles “un poble amb projecte per als joves” i aconseguir que el municipi sigui declarat amic de la infància i la joventut, a més d’impulsar un programa d’envelliment actiu que doni resposta a les necessitats de la gent gran.

Comments are closed